Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.10][Inne] KrainaMc

Gość Dawid545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

common-refresh.3274917d3a66.png

REFRESH

- Serdecznie zapraszamy na serwer :)
- EVENTY WEEKENDOWE :D

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Dawid545
Opublikowano

REFRESH

- Wesołych świat życzy administracja :D

Opublikowano

REFRESH

- Zapraszamy na swiateczne eventy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

REFRESH

- Odwiedziles temat? Napisz swoja ocene!
- Opisz swoje wrazenia!

Opublikowano

Serwery wydają się być ciekawe tylko jedyną wątpliwością może być to, czy wystarczy graczy na tyle serwerów :) W sumie dobre płatne reklamy i da rade polecam.

gEFFREg.png

To Jest screen z 28 grudnia tego roku :D Nasz jak do tad rekord, ostatnio czesto 300-310.

Mysle ze jak jest te 10-15 osb to juz jest jak grac :D

Opublikowano

REFRESH

- Zapraszamy na Serwer!

- EasyHC, nowa edycja juz o 18:00!

- Nasz rekord graczy to: 396! :D

Opublikowano

Serwer do dupy . Mapy z neta lobby copy z planet********.com freebuild spawn z neta easyhc water skyblock i minigames Z NETA WSZYSTKO W SKRÓCIE ---- i oceń wszystko - ile czasu poświęciliśmy nad tą siecią - 12 trybow+SVIP.

Opublikowano

Serwer do dupy . Mapy z neta lobby copy z planet********.com freebuild spawn z neta easyhc water skyblock i minigames Z NETA WSZYSTKO W SKRÓCIE --- oceń wszystko - ile czasu poświęciliśmy nad tą siecią - 12 trybow+SVIP.

No niestety, musze Cie zawiesc, spawn skyblock zostal stworzony przez Etrayy dla nas i tylko my go posiadamy, spawn easyhc stworzony zostal przeze mnie i PawcioGames, spawn minigames, takze tworzylem ja.

Co do lobby, tak to mapa z internetu. Zbieramy sie zeby ja zmienic juz kilka miesiecy, ale sa wazniejsze sprawy.

Mowisz, ze mam ocenic ile czasu poswieciles... Ale jakos mi sie nie chce. Ja od sierpnia dzien w dzien na serwerze.

Spawn z prezentacji, ten easyhc, to jest spawn z pierwszej edycji, ale i tak jest zmodyfikowany do tego stopnia ze nawet nie lezy na swojej mapie, tylko na wlasnej, wygenerowanej przez nas. I jest praktycznie w calosci przebudowany.

Jak dla mnie, widzisz problem ktorego nie ma..

Opublikowano

REFRESH

- Zapraszamy na Serwer!

- EasyHC, nowa edycja juz trwa!
- Na EasyHC, srednio 70-90 w weekendy,

a w tygodniu po 50-60 :D

- Nasz rekord graczy to: 442! :D

BSKRECp.png

Opublikowano

Na serwerze byłem i jest git śmiało mogę polecić ;) jedynie co zauważyłem to brak pl znaków w prezentacji

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

• 3 tygodnie później...
Gość Dawid545
Opublikowano

REFRESH

- Zapraszamy na serwer! :D

- Wbiłeś, zobaczyłeś? Ocen nas w tym watku!

- W piątek (wczoraj) padł nowy rekord :)

z tej okazji na trybie creative, minivipy (z dostępem do worldedit)
dla wszystkich do końca weekendu! Zapraszamy!

h7txdzeq6xhl_t.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo polecam:

Fajnie sie gra

Spoko Administracja

Dopracowane tryby.

~grepolis

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość Dawid545
Opublikowano

REFRESH

- SkyPvp - Nowy plugin. Nowa edycja. Nowe dodatki. Zero lagów
- Lobby - Pety (Zwierzaki) dla wszystkich
- EasyHC - VIP dla wszystkich
- Nowy tryb - Creative 1.8, Wejdz i buduj itemami i blokami z 1.8!

• 2 tygodnie później...
Gość Dawid545
Opublikowano

REFRESH

- Zapraszamy 25 marca godzina 18:00 na nowa edycje EasyHC!
- Musisz być, czekamy na Ciebie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry wieczór. Zacznijmy oceny przygotowania serwera ze względów wyglądu. Na każdym z trybów owego serwera grafika jak i klocki są tak dopasowane aby gracz się czuł jak na serwerze premium. Daffit (Administrator i technik tego owego serwera) robi niesamowite spawny. Podziwiam jego pracę. Ocena tego serwera ze względów technicznych. Żadne komendy dla Administracji nie są udostępnione Graczom. Pluginy są dobrze skonfigurowane. Żadne błędy techniczne nie zdarzają się na tym serwerze. Oprócz ataku ddosow w ubiegłym tygodniu, ale to tylko drobny szczegół. Ocena serwera ze względów rozrywkowych. Odbywają się na tym serwerze przeróżne eventy takie jak sumo czy parkour. Design tych eventow oceniam bardzo. Nagrody za event są dobrze pomyślane. Ocena serwera ze względu na tryby. Na tym serwerze są cudowne tryby, a ich ilość świadczy o pracy pewnej osoby. W następnych miesiącach mają się pojawić nowe tryby. Jestem ciekaw czy będą też takie dopracowane jak pozostałe upowszechnione na owym serwerze. Ocena serwera ze względu na ceny usług premium. Ceny vipow na tym serwerze są w miarę pomyślane i tanie. Są też różne wersje vipow: miniVip, vip, vip +, vip ++ i EVip, którego można zakupić jedynie na trybie EasyHardCore. Ocena serwera ze względu na Administrację. Administracja codziennie jest bardzo zapracowana. Codziennie ma dużo roboty, jednak każdy członek administracji radzi sobie w pilnowaniu porządku i ładu. Główni Administratorzy są przemili. Zawsze można z nimi się dogadać. Plusem jest to, że codziennie są aktywni i pomagają innym. Pilnują tez działu na forum "Skargi i problemy".

Ocena ogólna serwera:

W związku iż serwer jest dopiety na ostatni guzik, z radością stawiam 5/5 gwiazdek.

Z powazaniem,

Truskaffek

Opublikowano

REFRESH

- SkyWars Classic wystartowało!

- Tryb Survival już jest!

Opublikowano

REFRESH

- Poszukujemy YouTubera (1k+ sub.)!
- Konkurs na reklamę!
- Więcej informacji na naszym forum:

www.krainamc.pl/forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...