Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zespół z potencją!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję 3 osób do stałego zespołu, gwarantuję miłą atmosferę.
Osobiście kiedyś grałem na globalu razem z bratem, ale tylko przez chwilę więc nie wiem za dużo o tej grze.
Tworzyłem serwery do różnych innych gier.

Moje doświadczenie
- Pisanie skryptów w lua
- Proste edycje kodów C++
- Kompilacja silników na windows/linux
- Kodowanie stron internetowych (PHP)
- Zarządzanie bazami danych MySQL
- Znajomość komend systemu debian
- Zabezpieczenia systemu linux

Zainstalowałem gotową maszynę FreeBSD, skonfigurowałem hamachi i aktualnie tworzę stronę od 0 do metina.
Szukam osoby która również jest tą grą zainteresowana, nie chce robić tego dla pieniędzy tylko dla przyjemności a tworzenie serwera traktuję jako hobby.
Oczywiście dobrze by było gdyby ta osoba znała się na czymś, np grafice, konfiguracji FreeBSD, source, klijencie.

Posiadam własną stronę z usługami, gdy znajdę trochę więcej czasu rozbuduję stronę o automat i płatności sms, aby móc zbierać pieniądze na serwer dedykowany i opłacić go z góry na 3 miesiące.
Jeżeli wszystko będzie gotowe serwer zostanie uruchomiony na porządnym serwerze dedykowanym.

Poszukuję

• Doświadczonego gracza, który zna się na grze, wie co jest modne co lubią gracze.
  • Osoby odpowiedzialnej za grafikę klienta, loga, bannery.
  • Osoby odpowiedzialnej za pomoc z kompilacja / edycją klienta.
  • Osoby odpowiedzialnej za pomoc z kompilacją silnika src.

Wymagania

• Zaangażowanie w powierzone obowiązki.
  • Wysoki poziom kultury osobistej.

Oferuję

• Świetny i miły kontakt oraz przyjazną atmosferę.
  • Stałą i długoterminową współpracę.
  • Wysokie umiejętności zdobywane latami.

Wynagrodzenie

• Ustalimy osobiście :)

Kontakt

• GG 54619827
  • Wiadomość na priv
Opublikowano

Cieszę się z Waszej potencji :yay: ... ale chyba wam o potencjał chodziło, co? :v 

Opisane chyba najładniej z większości takich ofert więc polecam.

who cares?

Opublikowano

Ja rozumiem, młoda ekipa potencja jak dąb. To jest dział Pomocy przy serwerze, nie dział matrymonialny by wyrwać kogoś na potencje. :)

A tak serio, pewnie mieliście ten Potencjał na myśli. No chyba, że się mylę.

Co do oferty, bo o to się też rozchodzi, jest schludnie opisane ale pewnych rzeczy nie rozumiem.

Po co Ci BSD do tworzenia strony Gry?

: Zainstalowałem gotową maszynę FreeBSD, skonfigurowałem hamachi i aktualnie tworzę stronę od 0 do metina.

Jeżeli chodzi Ci o tworzenie gry, to według mnie jeśli chcesz dopiero stworzyć serwer i trzymać go na hamaku, to niech tak zostanie. Poucz się trochę bo jak widzę to chleba z tego pieca nie będzie.

Zespołu możesz szukać i jak najbardziej jest to słuszny temat. Polecam

Pozdrawiam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Ja rozumiem, młoda ekipa potencja jak dąb. To jest dział Pomocy przy serwerze, nie dział matrymonialny by wyrwać kogoś na potencje. :)

A tak serio, pewnie mieliście ten Potencjał na myśli. No chyba, że się mylę.

Co do oferty, bo o to się też rozchodzi, jest schludnie opisane ale pewnych rzeczy nie rozumiem.

Po co Ci BSD do tworzenia strony Gry?

Jeżeli chodzi Ci o tworzenie gry, to według mnie jeśli chcesz dopiero stworzyć serwer i trzymać go na hamaku, to niech tak zostanie. Poucz się trochę bo jak widzę to chleba z tego pieca nie będzie.

Zespołu możesz szukać i jak najbardziej jest to słuszny temat. Polecam

Pozdrawiam.

@Inv3r™ kolega se zainstalował apache na bsd (chociaż mógł na localhoscie robic)  xDD

@topic temat ładnie napisany tylko zmieńcie tą potencje na potencjał ;)

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

O kurde ja to bym się bał być w teamie z duzo potencją xD A ogólnie ogłoszenie dobre ale takich osób brakuje na rynku metina wiec będziesz miał problem ze znalezieniem ich.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po pierwsze, chyba potencjałem, a nie potencją, ale jesteśmy ludźmi i chyba jest to wybaczalne. Trudno jest zrobić coś, jeżeli jest się bez ekipy; mam nadzieję, że takową znajdziesz i się dogadacie. Polski rynek jest wymagający, więc zwykłego Terenza czy kopię Metin2 PL nie utworzysz, bo graczy nie będzie.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...