Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ip Changer Nie Zmienia Ip

traVisTB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;D Mam pewien problem. Otóż nie działa mi żaden IP Changer. Włączać się włącza każdy, Tibia Loader, Multi IP Changer itd. ale gdy probuję się logować na OTS wyskakuje mi informacja, że złe ID lub hasło. Problem w tym, że IP Changer nie zmienia tego ip, a sam klient łączy się do globalnego serwera ;/ Nie mam antywirusa, firewalla, ani innych programów tego typu. Za pomoc będzie + i 5*.

PS. Nie wysyłajcie mi linków do "waszych changerów" ;)

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

A skąd! xD XP na zawsze! ;D Nie, nie mam Visty. Nie jestem jakimś dzieckiem co pierwszy raz uruchamia tibię. Mialem kilka OTS'ów - udanych OTS'ów. Teraz właśnie musiałem zmienić system i przy okazji sformatować dysk. Postanowiłem sobie pograć i niestety jest jak jest. Właśnie pobrałem antywira i skanuje kompa, być może jakiś trojan/wirus blokuje. Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły lub rozwiązanie to piszcie ;)

graphic.png

Opublikowano

Mowisz ze przy logowaniu pisze blad?, a moze ustawiasz w ip changerze zla tibie?

Opublikowano

Proszę Cię, nie rób ze mnie idioty. Przeczytaj dokładnie cały topic, ze zrozumieniem. Wydaje mi się, że jedynym lekarstwem jest zmiana systemu...

graphic.png

Opublikowano

Nawet jeśli wyłączyłeś firewall-a to on nadal może blokowac sam tak miałem... dodaj multi ip changer do wyjątków i po sprawie

2rc8k5i.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...