Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitech g100s

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy każdy logitech g100s posiada podwójne kliknięcie 1 klawisza? Niema jakiegoś innego modelu który by tego nie miał? Bo wydaje mi się ze ta myszka do cs się nie nada. A jeszcze pytanie te podwójne kliknięcie jest tylko na lewym czy też i na prawym przycisku myszy?

A propo szukam jakiś słuchawek do cs go tylko niesuperluxy

Opublikowano

Właśnie bezużyteczne a wręcz będzie utrudniało grę. Jeden użytkownik z tego forum twierdzi ze ta myszka jest najlepsza. Jaka myszkę możecie mi zaproponować do csgo? Moje wymagania są takie aby nie była mała miała nie miała dużo przycisków i żeby miała jakieś oprogramowanie do regulacji dpi i Hz.

Opublikowano

Hmmm myślę nad 160 zł. Znalazłem z*******a myszkę razer deathadder 2013 tylko niech ktoś mi powie bo znalazłem 2 wersje różniące się chyba ceną dpi i numerami jakimi została oznaczona. 1 kosztuje chyba 130 zł i ma 3600 dpi a 2 6400 dpi i kosztuje z 300 zł. Czym to się różni tylko dpi? Czy może jakością wykonania i innym sensorem?

Nam Ceneo pokazywało 135 ale nie mają w magazynie.

Opublikowano

Hmmm myślę nad 160 zł. Znalazłem z*******a myszkę razer deathadder 2013 tylko niech ktoś mi powie bo znalazłem 2 wersje różniące się chyba ceną dpi i numerami jakimi została oznaczona. 1 kosztuje chyba 130 zł i ma 3600 dpi a 2 6400 dpi i kosztuje z 300 zł. Czym to się różni tylko dpi? Czy może jakością wykonania i innym sensorem?

Nam Ceneo pokazywało 135 ale nie mają w magazynie.

To so różne wersje deathaddera, i moją różne snesonry.

Jak kupujesz deathaddera to tylko w jakimś dobrym sklepie internetowym na rynku jest sporo podrób.

za 135zł to może być podróba, wersja OEM albo jakiś inny s**t.

Za 170 mozna już chyba kupić logitech G402

za 200 SS rival 

Deathadder też coś koło 200 moze trochę wiecej 

zowie EC1/ EC2 240

Opublikowano

SS Rival lub mój propsowany g402.

Miałem przez około półtora roku Razera DA Respawn 3.5k DPI i rozleciał się scroll,

ale mysz bardzo wygodnie leżała w dłoni.

A kiedyś, kiedyś, kiedyś miałem Logitecha MX Revolution, w którym po 2-3 latach również padł scroll,

no i się zniechęciłem do Logitechów, ale kupiłem g402 i jestem bardzo zadowolony.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Wypowie ktoś się na temat razera deathadder 2013? Bo wpadł mi w oko. Wygodny? Czy gumowe maty po bokach sprawują się dobrze, bo słyszałem ze ślizgają się na niej palce. Czy da się wyłączyć lub ustawić aby światła na myszce nie pulsowały tylko były stałe? Czy da się używać w pełni myszkę bez konta w oprogramowaniu razera? Chodzi mi o ten tryb offline bo czytałem że on raz działa raz nie. Czy to prawda że poci się dłoń?

Opublikowano

Zależy od typu chwytu myszki, chociaż ja się szybko przestawiłem z palm gripa (Razer DA) na claw tipa (g402).

Chociaż mi się gra lepiej na claw tipie. Ogólnie wielu graczy poleca w miarę płaskie i niskie myszki do CS'a.

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Mój chwyt to kciuk prawa strona myszy wskazujący lewy klawisz środkowy prawy a serdeczny i mały to różnie ewentualnie serdeczny na prawym.Wiec razer się nada do tego chwytu?

Ps

Ta podkładka nada się do tego razera?a4techa 500mp

Opublikowano

SS Rival lub mój propsowany g402.

Miałem przez około półtora roku Razera DA Respawn 3.5k DPI i rozleciał się scroll,

ale mysz bardzo wygodnie leżała w dłoni.

A kiedyś, kiedyś, kiedyś miałem Logitecha MX Revolution, w którym po 2-3 latach również padł scroll,

no i się zniechęciłem do Logitechów, ale kupiłem g402 i jestem bardzo zadowolony.

Myszki (i inne sprzęty) razera mają to do siebie ze sie psują i wiadomo to od dawna a ludzie i tak te crapy kupują

graphic.png
Opublikowano

Myszki (i inne sprzęty) razera mają to do siebie ze sie psują i wiadomo to od dawna a ludzie i tak te crapy kupują

Bo logo musi się zgadzać :D

Ta podkładka nada się do tego razera?a4techa 500mp

Nada się, ta podkładka fajnie współgra z praktycznie wszystkimi myszkami.

btw wpisz sobie w google hasło: "trzymanie myszki"

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Powiem wam ze ten razer odrazu wpadł mi w oko :D Szukałem tych myszek szukałem żadna mi się nie podobała.Ta mi się podoba bo ma fajny profil jest duża i nie ma nawalonych przycisków po bokach.Razer jest jak Ferrari.jeszcze fajna jest ta zawiera fk1 ale ona nie posiada oprogramowania co jest kiepskie jak na 230 zł.Jakub ty zdaje się miałeś tego razera tylko 1 wersje ale ona nie różni się kształtem.Powiedz wygodna?

Opublikowano

Powiem tak:
Razer DA jest bardzo wygodną myszką, ponieważ trzyma się go palm gripem,

ale powolutku możesz odkładać na kolejnego Razera, bo jego największym minusem jest padający scroll.

Ale jak CS'a, to ta myszka była dla mnie trochę za wysoka.

A jeszcze co do DA, to występują wersje dla lewo i praworęcznych (przyciski po lewej lub prawej stronie), także trza uważać co się kupuje.

btw Ferrari jak Ferrari, ja jestem mechanikiem (tzn jeszcze się uczę) i żadnego Ferrari nigdy bym nie chciał nawet, gdybym miał 6 zer na koncie,

tylko e36 lub 200sx z silnikiem 2jz za 1/3 - 1/2 ceny Ferrarki, bo ja wolę jeździć czymś, co znam od każdej strony śrubki czy nakrętki, a nie tym, co tylko wygląda :D

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Człowieku 50000000 raz ci ku*** pisze że jak dokładasz to do rivala/zowie.... G100S NIE MA ZADNYCH DOUBLE CLICKOW........ btw nagle na myszkę 200zł? Heheheeh

Opublikowano

Ale ja już k***a nie dokładam bo dołożyłem...

Macie tu linka do tego podwójnego kliknięcia.

pclab.pl/art59708-3.html obrazek podpisany jako 0>klik>max

Opublikowano

Na moje, to żaden podwójny klik, tylko mysz reaguje na nacisk przy drugiej pozycji (0>klik>max),

a max jest najniższą pozycją przełącznika.

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał jakub... To nie jest żaden doubleclick tylko położenie przycisku przy kliknięciu ;-; Nawet w moim rivalu mam coś takiego że jak naciskam to mi naciska i mogę docisnąć do maxa ;----;;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...