Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio na forum zauwazylem ze pojawily sie linki to expbota,Od razu mowie ze to nie chinskibot.To jest zwykly platny bot nie klonuje on postaci ani nic podobnego lepszy od easy jest on tylko tym ze ma fishbota i nie zacina sie po 2-3godz.

KLIK LINK DO POBRANIA BOTA

Sciaglem bota z forum link powyzej,odpalilem go i nie ma ciekawych opcji poza fb i tym ze atakuje metiny.

SAmi widzicie nie ma nic ciekawego.

Na forum pojawialy sie pytania czy da sie go scrackowac itp. Watpie w to ale jesli komus sie uda prosze napisac w temacie :)

Jak ktos chce moze oplacic bocika i sam zobaczy ze nic ciekawego.Poszukiwania PRAWDZIWEGO CHINSKIEGO EXPBOTA TRWAJA

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Tak to jest niemiecki LvLBot

Tak ja o tym wiem ale na forum pelno bylo tematow z tym botem ze to niby ten chinski co klonuje postacie wiec chcialem wam pokazac jak wyglada ten bot i nie ma w nim opcji klonowania,Ktos dal link do tego bota z wirusami a moj link jest beez zadnych wirow.

Nie bądz cham daj +

bogdanek.png

Opublikowano

@UP

Ten niby "chinśki bot" nie klonuje postaci :).

To tylko jest taka jakby iluzja.

I wogóle skąd wiesz ze ten bot jest chiński?

A może to ten?-.-

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

ja wiem ze on nie klonuje postaci przecierz napisalem nie rozumiecie? Ten bot byl kiedys na tym forum byla to wersja beta mialem ja wpisywalo sie tylko test i test i dzialal nic specjalnego atakuje tylko metki czego easy nierobi...

Nie bądz cham daj +

bogdanek.png

Opublikowano

A czemu to chiński expbot ? :)

Równie dobrze mogli go zrobić Niemcy , Włosi itp.

Tylko Metin2 Team nazwał go " Chińskim " Co nie oznacza , że takim jest ;]

Opublikowano

W twojej prezentacji zauważyłem możliwość sprzedawania itemów. Jest tam również Czarna lista (mam rozumieć, że wybrane tam osoby nie mogą do ciebie szeptać a inne mogą?).

Opublikowano
(mam rozumieć, że wybrane tam osoby nie mogą do ciebie szeptać a inne mogą?).

Bot przestaje pracować gdy na mapce pojawi się osoba z czarnej listy :P Przydatne to jest używałem tego jeszcze jak działał na pasach test test xD

Opublikowano

Bot przestaje pracować gdy na mapce pojawi się osoba z czarnej listy :P Przydatne to jest używałem tego jeszcze jak działał na pasach test test xD

W EasyMetin też jest już zalążek tej opcji, kwestią czasu jest to jak ją zaimplementują :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...