Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Trainer do sezonów

DZONO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest jakiś trainer, który będzie działał w trybie sezony na dodawanie goli/zrwanie połączenia i dawał mi wygraną? Nie chodzi mi o tryb FUT.

coś w stylu FIFA 15 Trainer +8, a może ten trainer działa również w zwykłych sezonach online.

Opublikowano

W jakim sensie problemy?

A jest coś do sezonów?

Sytuacja jest taka, że gram w 1 lidze i ogólnie brakuje mi tylko Pucharu Premier i pucharu 1 ligi, ale zawsze czy to w pucharach (pólfinał lub finał) trafiam na kolesia z którym tracę kontrolę nad grą, wszystko zwalania i laguje i moi zawodnicy reagują z opóźnieniem, często dzieje się to zaraz po tym jak strzelę bramkę, a w lidze trafiam pół na pół raz są normalnie a raz oszuści. Nawet już nie liczę ile przez takich przegrałem -.-

Jak oni to robią z tymi lagami, jak je wywołują po mojej stronie, czasem cholery dostaje z nimi? Mam szybkie łącze internetowe jak coś.

Opublikowano

Dodawanie bramek działa, w dowolnej chwili meczu, ale rozłącza po chwili i mamy walkower ;( Da się coś z tym zrobić w następnej wersji tak żeby dzialało to tak że rozłącza i daje nam wygraną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...