Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarobek na Metin2.PL

tomek12332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie gralem w metka już 6mieś, jaki jest teraz dobry sposób na zarobek? jaki lvl itp...?

ps. zarobek może byc oczywiscie na Haxach m2bob czy coś, ale prosze zarzucić pomysłem w jaki sposób na bocie zarabiać itp... bo nwm co teraz jest chodliwe 

Dziękuje za pomoc!

Opublikowano

­Polecam dobić 30-34 lvl, zrobić eq pod expa tutaj wiadomo bony - hp,kryt itp, no i żeby te eq mieć fms +9 a reszta +6/7.

Wtedy możemy śmiało chodzić na metiny w M2,Orki.

Zarabiamy wtedy głównie na księgach i kd.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1451331-metin2-pl-najlepszy-zarobek-na-tortudze/#entry12301908

Poza tym standardowo dropienie kawałków klejnotu z m2 (na m2 bobie wyciągnąłem w jeden dzień 5kk), medale konne, chodzenie na dt i ulepszanie, podnoszenie śmieci (np z v2) i sprzedawanie ich - jest tego dosyć dużo :)

­

Opublikowano

Ja próbowałam zarabiać na Imha, m2, dt, bo, besty. Jeżeli mam być szczera to faktycznie najlepiej dobić 35 lvl, zrobić sobie bojowca i klepać metki w m2, jeśli ma się farta to w jeden dzień można naklepać 15kk. Imha odradzam, dużo godzin spędzone z kupionym dropem i ani jeden fms, tylko żółcie i te inne duperele. Besty na 13-17 lvlu jako tako można bić, ale ja chyba mam pecha, bo mi tylko raz dropnął fms i jelonek, a troszkę tam posiedziałam :D Fajny zarobek jest w katakumbach, bodzie, księgi polimorfi, z samej kasy 7kk w godzine ale to trzeba mieć jakiś 70 lvl, więc raczej odpada :P

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej.

Najlepiej ekspić do 35 bojowiec i bić metki bo ku dropisz i dropić Aure. ;)

Lub 40-50 (Ze 2 postacie na innych koncie[chodzi o PT] i isć razem) i na DT ulepszasz i masz zarobek sam tak zarobiłem 710kk + ;)

Opublikowano

za niedlugo eventy np. hallowen, swieci mikolaj ot[., postaraj do tego czasu zrobic postac ktora dasz rade zbijac szybko metki na 20 lv w m1, poszykuj pelerynki , i na evencie wiecej dorobisz jak na tych metkach w m2 przez x czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...