Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jak używa sie LeagueSharpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Dziś pobrałem sobie LeagueSharp lsvip nullede czy moglby mi ktoś udzielić pomocy jak mniej wiecej sie to używa lub podrzucić lin ka do TuT będę bardzo wdzięczny :D

Opublikowano

Witam, 

Dziś pobrałem sobie LeagueSharp lsvip nullede czy moglby mi ktoś udzielić pomocy jak mniej wiecej sie to używa lub podrzucić lin ka do TuT będę bardzo wdzięczny :D

Narazie nie po używasz, bo trzeba hf :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Witam, 

Napisz dokładnie co chcesz wiedzieć, gdyż przy użyciu nie ma najmniejszego wysiłku

giphy.gif

Opublikowano

http://prntscr.com/8l4r2d ?

Pisze, że jest updated i ten "hotfix" nie działa.

@BeNeko

Hotfix działa, bo właśnie skończyłem gre na L#.

Dobrze rozumiem , poczekam ale juz bym chcial wiedziec co i jak :D Czy gre odpalisc przed wlaczeniem Sharpa czy po jak wgrac nowe skkrypty 

Sharpa włączasz przed grą, a co do wgrywania skryptów to jest już gdzieś tutaj taki temat tylko musisz poszukać. (Ktoś pytał) :D Spis skryptów znajdziesz na początku wątku z L# lub https://www.joduska.me/forum/assemblydb/featured

giphy.gif

Opublikowano

Jak chcesz grać za darmo musisz wbić Auth na nulled.io, wbijaj póki nie działa bez hot fix'a. Kiedy wbijesz to wtedy pogadamy.­

Wiesz może dlaczego L# nie incjentuje się w grze ? auth  mam spełniony poprostu nie ma napisu L# nic żaden skrypt się nie ładuje wczoraj jechalem jeszcze na cracku z hot fixem .

Opublikowano

@kronos126p w lsvip klikasz find hidden loader

Ale to nie oto chodzi lol wczoraj śmigało no co jest ................ uzywam cracka mam auth wszystko okej wiem jak to się włącza wyłącza obsługuje poprostu nie mam możliwosci korzystania bo w grze sie nie załącza L# ...

Opublikowano

Ale to nie oto chodzi lol wczoraj śmigało no co jest ................ uzywam cracka mam auth wszystko okej wiem jak to się włącza wyłącza obsługuje poprostu nie mam możliwosci korzystania bo w grze sie nie załącza L# ...

Może hotfix usunąłeś? :D

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...