Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1500 - Ocena i porady do zestawu

NaimaD25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kiedyś już zakładałem podobny temat, ale pieniądze się rozpłynęły i z kupna komputera nic nie wyszło... Ale teraz pieniądze mam przyszykowane (1900zł) i komputer mam zamiar kupić na dniach.

Zestaw mam już przyszykowany za 1400 (reszta pieniędzy która mi zostanie mam zamiar zostawić i zbierać na dobrą grafikę). Proszę o jego ocenę i odpowiedź na kilka pytań

http://www.morele.net/inventory/info/sARZvF/

W tym zestawie nie ma dysku twardego, ponieważ już go posiadam (seagate barracuda 7200.12 500GB) oraz karty graficznej.

Na kartę (gtx 960) zamierzam dozbierać pieniądze i dokupić kiedy indziej, a przez ten czas używać zintegrowanej. I tutaj moje pytania

-czy ten zestaw (bez karty graficznej) uciągnie CS Global Offensive na niskich ustawieniach i 1080p w stałych chociaż 100 fpsach?

-czy geforce 9500gt 512mb (ze starego komputera) będzie wydajniejszy niż zintegrowana karta?

Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Na integrze może 40fps cudem mowa o deathmatchu z dużą liczby graczy. Różnica na gt9500 będzie, na korzyść integry.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Na tej integrze spokojnie wyciagniesz wystarczalne fps do gry, nie boj. Oczywiscie o graniu na ultra zapomnij, ale jednak. Na intel hd 4000 + i3 3110m + 1x 4gb 1600mhz ddr3, fps w duzych akcjach dopiero spadal do 40, tak to 60 trzymal, a jednak jest roznica w tych integrach no i ramie.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...