Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaprezentowanie pierwszej animacji steve, którą narysowałem.

Omiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie animacja jest bardzo słaba. Czasem pojawiają się czarne klatki (nie wiem czy to zamierzony efekt). Nie podoba mi się również lektor, a sama fabuła nie jest porywająca. Przed Tobą jeszcze długa droga jeżeli chcesz robić animacje na poziomie. 

Opublikowano

ee... no spoko xD...

nie wiem co to miało być ale zgaduję że nie masz jeszcze zbyt wielu lat albo zwyczajnie trollujesz :)...

niestety na mój gust to nie jest to z*******y filmik ;x... ale coz...

każdy się rozwija więc kiedyś pewnie jak lubisz animacje to będziesz robić lepsze...

//Edit: Orty orty ;x... błędy ort.

Opublikowano

Według mnie animacja jest bardzo słaba. Czasem pojawiają się czarne klatki (nie wiem czy to zamierzony efekt). Nie podoba mi się również lektor, a sama fabuła nie jest porywająca. Przed Tobą jeszcze długa droga jeżeli chcesz robić animacje na poziomie. 

Czarne klatki były zamierzone.

Animacja nawet ok ale ivona? No proszę cię.

Ta animacja jest zrobiona dla beki, dlatego też postanowiłem użyć ivony

Opublikowano

E tam xD fajnie wyszlo, a ivona moze byc, jezeli sie odpowiednio zmodyfikuje jej glos.

Fajne dopasowanie do muzyki tego "migania" Powiem tak graficznie nie powala, dzwiekowo tez nie ale jest fajne :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No, jak mam mówić szczerze, to jest takie sobieeee! Ale ivona jest zj*** :_:

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...