Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś na nudę

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co polecacie na niedzielną nudę? Jakieś fajne gierki do pobrania za darmo, może coś na stronach typu gry.pl? Jakieś fajne serie u Youtuberów? 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Co polecacie na niedzielną nudę? Jakieś fajne gierki do pobrania za darmo, może coś na stronach typu gry.pl? Jakieś fajne serie u Youtuberów? 

U Rocka polecam Monopoly. Jak nie oglądałeś/grałeś to Wiedźmin u Rocka też spoko :)

Opublikowano

Nie lepiej obejrzeć jakieś dobre filmy? ;d

Obejrzyj sobie całą trylogię Władcy Pierścieni np. i już masz cały dzień z głowy. xD

denzel.png

Opublikowano

U Rocka polecam Monopoly. Jak nie oglądałeś/grałeś to Wiedźmin u Rocka też spoko :)

We wiedźmina sam gram więc nie będę sobie spojlerował :P

Ja polecam grę Via WWW o nazwie Miecze i Sandały 2.

Grałem nie raz :D

­Wszystko zależy od tego co lubisz i czego oczekujesz. Ja dla rozluźnienia zawsze czytam książki, gram, oglądam streamy na twitchu i rysuje. ;d

A jakich streamerów?

Nie lepiej obejrzeć jakieś dobre filmy? ;d

Obejrzyj sobie całą trylogię Władcy Pierścieni np. i już masz cały dzień z głowy. xD

Oglądałem :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja cale dnie spędzam na przeglądaniu internetu, tj. facebook, youtube (mam okolo 100 kanalow zasubksrybowanych) jarock (streamy). Ale czy tam również mangi i planuję czytać książki.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Zagraj w Ligę Legend. Zanim się pobierze trochę minie, a gdy sobie zagrasz to także trochę minie, zobaczysz na zegarek i powiesz coś w stylu- "O cholera, już 22 ?"

Opublikowano

Ja , jak miewam nudne dni, to oglądam co popadnie na yt, lub oglądam filmy ( komedie etc ) ..

A jeżeli naprawdę mi się nudzi, to wychodzę z domu ;v

Opublikowano

ja np jak mi sie nudzi to wkurzam ludzi debilna czcionka

poucz sie najlepiej ci to wyjdzie :v

ew. jakies pointandclick ale to tylko strata czasu

Opublikowano

Ja bym polecał porobić coś "twórczego" albo się czegoś "pouczyć"

no ale wiadomo że nie każdy lubi pracować i nie każdy lubi się uczyć ;x....

niedawno też się nudziłem podobnie jak ty ale wymyśliłem sobie zajęcie aby grać w stare gry :)...

więc jeśli chcesz też zajdź sobie kogoś do zabawy w jakiejś grze ;x...

tu możesz sobie zobaczyć moj temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1468348-granie-w-stare-gry/

i jak podobają ci się czyjeś propozycje napisz do tego kogoś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...