Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrota Pet Galaxy Gates Hard/Easy

MonsterWarriorX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj postanowiłem zrobić wrota eventowe które zostały odblokowane w tym samym czasie pojawienia się misji.

Wrota Hard nie były wyzwaniem były tam: głównie Vanguardy które padały 4 razami użycia Mechanizmu Kamikadze jedyną trudnością był ostatni Pet ALPHA który przywolywal mniejsze pety Alphy z nim trzeba bylo się troche namęczyć ale też większych problemów  nie sprawiał.

Wrota Easy nawet nie będe o nich pisal bo wszystko tam padało od 1 użycia mechanizmu Kamikaze :)

Tutaj screeny z ukończenia tych wrót.

Macie pytania ? Piszcie pod tematem postaram się odpowiedzieć z pewnością inni też skończyli wrota i pomogą odpowiedziami.

470391443348301187083.jpeg

147971443348301187083.jpeg

Co myślicie o wrotach ? Moim zdaniem łatwe tylko 5 fal a nagroda przednia w sumie za wrota Hard dostałem około 30 000 uridium :) bez większego wysiłku ładna sumka :D

Dopiero teraz zauważyłem za ukończenie wrót Easy Pet dostałem 1 część wrót kronos z Kappy wtf ? hahaha nie no dla mnei zawsze spoko ale trochę dziwne hahah  :D

Opublikowano

Części do wrót Kronos dostaje się raczej losowo i nie jest tak, że dostanie się zawsze. Jest pewna szansa, że się je dostanie. Ja dla przykładu nie dostałem ani jednej części (przeszedłem Hard i Easy) - do złożenia Kronosa brakowało tylko trzech Epsilonów, więc może dlatego nic nie wypadło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...