Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błąd 0x00007b

Damian

Pytanie

Opublikowano

Dobry. Mam z problem z uruchomieniem Smite. Po aktualizacji, przy próbie włączenia gry wyskakuje mi taki komunikat:
HH4ZCcC.png

Program diagnostyczny nie działa, pisze ciągle o reinstalacji. Robiłem ją dwukrotnie i nic nie poskutkowało.
Jakieś pomysły?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Mam z problem z uruchomieniem Smite. Po aktualizacji, przy próbie włączenia gry wyskakuje mi taki komunikat:

HH4ZCcC.png

Program diagnostyczny nie działa, pisze ciągle o reinstalacji. Robiłem ją dwukrotnie i nic nie poskutkowało.

Jakieś pomysły?

To proste, wystarczy podmienić biblioteki dll, ponieważ jeszcze system windows10 jest dopasowywany i musiałbyś mieć nowszą kompilację, zatem polecam Ci pobrać to:

http://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/dlls.zip

Podmienić te owe pliczki w trybie awaryjnym w folderze: system32 oraz SysWOW64 znajdujący się w folderze Windows czyli w: "C:\Windows\System32" oraz w ścieżce "C:\Windows\SysWOW64" i po restarcie będzie wszystko śmigać.

Dla moderatorów i innych z wyższą rangą, proszę nie dawać mi tu ostrzeżenia, bo nie ma za co ponadto skanu nie muszę podawać bo chyba każdy wie co to jest BitDefender? a jak nie to proszę zajrzeć na google, i te pliczki znajdują się w bazie bitdefendera jak widać zresztą.

Poza tym rozwiązanie jest od samych twórców BitDefendera co się równa z tym że nie ma zagrożenia owe rozwiązanie.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

@Kawamintai Nie po to piszę na polskim forum, żeby otrzymywać odnośniki do zewnętrznych stron w języku angielskim które są nie jasnego pochodzenia.

Z tego co przejrzałem robiłem już to. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...