Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, jest to drugi serwer, podwodny survival/WoterBlock  ;) 

Każdy gracz po wejściu na server, musi się zgłosić do mnie, po rzeczy ;) 

PvP - Tak.

Sloty? 50, jak coś zwiększę.

Whitelist? Nie.

Rodzaj? Inny, w razie co zmienię. 

IP. 79.135.179.58:25565

Zapraszam do budowania swojej wyspy ;) 
Na razie nie posiadam/y pluginów ani modów ponieważ posiadamy host/progr. we wczesnym fazie (Alpha). 
Jak będzie beta, to może będą pluginy :) 

Wrzucam nową mapkę, zdecydowałem ze zrobię podwodny survival/ kto chce pomóc w budowie zapraszam, jeżeli chodzi o wyspy to nadal będzie można je budować, ;)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Już to widzę serwer bez pluginów postawiony na jakimś programie. Jeszcze 30 minut temu miałeś inny temat z innym trybem.Powodzenia jeśli ten program jest jakiś dobry ;)

Opublikowano

Zobaczymy jak wyjdzie pełna wersja tego programu, z pewnością każdy będzie chciał z niego korzystać, łatwy w użytku/ lista modów/pluginów do pobrania które może w becie już zostaną udostępnione. 

Będzie nowa mapa/ zdecydowałem ze będzie podwodny survival/WoterBlock, z możliwością budowy swojej wyspy. Jeżeli ktoś chcę pomóc w budowie to zapraszam. 

Można wejść, utworzyłem mapę i można zaczynać ;)

Już jest mini budynek ze szkła i nie zginiecie :)

Opublikowano

Będzie podwodny survival, będzie można budować swoje wyspy, jakieś parkoury, może nawet miasta, handel... Jeżeli chodzi o pluginy i mody to jeszcze nie wiem kiedy dodam, bo postawiłem serwer na wczesnym fazie alpha ultimate'a creator 0.2v może być tak ze w fazie beta już będzie możliwość dodawania modów/pluginów itp. 

Na razie, mapa będzie na innym serverze takim testowym, bo będzie trzeba dokończyć, jeżeli ktoś będzie chciał pomóc w budowie to chętnie piszcie pod tematem. Lub po prostu wejdźcie na serwer.

Opublikowano

@MKMethosPL

@dawidex355

@Plajerek12

Mapa włączona, serwer uruchomiony można grać, a ja lecę budować ;)

@Edit Wiem ze 2 wiadomości pod rząd, ale tamten już z edytowany jak ten ;)

W sumie mam jeszcze lepszy pomysł, Parkour+Sky Block+Escape :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...