Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgodność poradnika

Rakerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowym gladiatorem,i w trakcie ściągania Aiona wpadło Mi w ręce pare poradników. Jeden z nich to http://www.aiononline.com.pl/forum/index.php?topic=19024.0. Poradnik jest ładnie napisany i każda kwestia jest poruszona więc myślałem, że jest dobry ale pod poradnikiem są komentarze, że to zły poradnik. Moje pytanie jest takie: Czy wzorować się na tym poradniku? I jeśli nie może ktoś ma coś do powiedzenia na temat gladka lub zna inne ciekawe poradniki. Z oficjalnego forum Aiona przeczytałem wszystkie na temat glada.

Opublikowano

Ja robiłem Twinka glada, więc nie wiem jak wygląda sprawa na 65. Ale jak zaczynałem to tylko przejrzałem dokładnie ten poradnik co dałeś w linku. Jest tylko taka różnica, że te poradniki odnośnie klas to dla mnie mogłyby być opisane w 5 zdaniach, bo mnie tylko z tego poradnika interesowały 2 rzeczy - jaka broń i jakie manastone. Cała reszta jest dla mnie zbędna, bo wszystkiego sam się dowiem w grze. Układ stygm, ułożę zawsze pod siebie. Technike gry - zawsze pod siebie itd. itd.  Także nie wiem co prawda czego TY szukasz w poradniku, ale ja bym Ci proponował wiedzieć tylko jaką broń i jakie manastone musisz mieć, żeby nie zdupić sobie eq i nie wydać nie potrzebnie kasy na coś nieprzydatnego, a całą reszte to się dowiesz sam z czasem, bo co z tego, że ktoś Ci wszytko opisze.. to jest tylko teoria pisana przez jednego gracza, który akurat gra w ten sposób, a Tobie może przypaść do gustu zupełnie inne prowadzenie postaci. 

Opublikowano

­Ozonk był namiestnikiem dość długo, więc wie co pisze. 30 września wychodzi nowy patch i wraz z nim niektóre opisy skilli będą inne ( np usuną leg fetters i zbostują ankle snare ). Masz w nim ładnie opisane mechanikę bonusów, ilość wymaganych statystyk, jakie gs i manastone. Od siebie dodam tyle, że teraz robi się moda na greatswordy zamiast polearmów ( szybszy atak i lepszy średni dmg )

Opublikowano

Jestem nowym gladiatorem,i w trakcie ściągania Aiona wpadło Mi w ręce pare poradników. Jeden z nich to http://www.aiononline.com.pl/forum/index.php?topic=19024.0. Poradnik jest ładnie napisany i każda kwestia jest poruszona więc myślałem, że jest dobry ale pod poradnikiem są komentarze, że to zły poradnik. Moje pytanie jest takie: Czy wzorować się na tym poradniku? I jeśli nie może ktoś ma coś do powiedzenia na temat gladka lub zna inne ciekawe poradniki. Z oficjalnego forum Aiona przeczytałem wszystkie na temat glada.

Ozonkowaty poradni jest dość dobry chłopak się postarał i opisał dużo o ciekawych rzeczy o mechanice gry gladem lecz wiadomo wszystkiego wiedzieć się nie da dlatego są takie nie inne komentarze. Poradnik możesz wykorzystać jako bazę podstawowych informacji o gladzie (mechanika działa Statystyk / Capy Manastonów itp itp).

Praktycznie w ciągu tygodnia ma wyjść 4.8 więc pozmieniają się Stigma Bulid'y ale Ozon też zaznaczył na co warto zwrócić uwagę w 4.8 tak więc jak najbardziej możesz korzystać z tego poradnika :) tylko wiadomo nie jako wiedzę "absolutną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...