Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam .. potrzebuje pomocy w zwiazku z serwerem Diwang2..

z ich strony pobralem wszystkie 3 pliczki.. czyli: client i te 2 pozostale.. 150mb i 10mb.. po zainstallowaniu clienta.. wyskoczyl mi patcher na ktorym bylo chyba 6 zeczy do wybrania.. kazdy ktorey wbralem sie patchowal.. spatchowalem 1 .. 2.. 3.. i ostatni.. potem.. znalazlem cos na necie.. i pisalo zeby odrazu zmienic nazwe tego pliku 10mb.. na metin2. i zamienic go w cliencie.. zaznacze jeszcze ze wczesniej jak odpalilem clienta po spatchowaniu przed operacja z tym plikiem 10mb,. na server sie nie moglem zalogowac.. gdy podmienilem ten plik.. moglem sie zalgoowac na serv.. ale byl Haczyk!!.. przy wyborze chary.. widzialem tylko.. Mezczyzna: Ninja w bialej i szaman bez zbroji .. Kobieta: wojka bez zbroji i sura w bialej.. wybralem ninje.. i zmienilem go na Dziewczyne :D :D .. nie bylo nic.. ale opis byl staty tez.. zalogowalo mnie od gry.. dalo 11 lvl eq.. ae chary nie widac dalej... Kon jest.. wszystko gra i chuczy.. ale ruszyc sie nie da...

czy zle zrobilem zamieniajac ten plik 10mb? powinienem wszystkie 6 zeczy do wybrania spatchowac i dopiero potem ten plik zamienic?.. Pomozcie.. !! Daje plusy !! dla ludzi ktorzy szybko mi pomoga ;)))

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Więc tak:

Najpierw wyjaśnie Ci co to są za pliczki:

1 plik (10mb) to jest prawdopodobnie luncher.

2 plik (150mb), co do niego nie mam pewności.

A co do tematu to powinieneś przeinstalować całego metina od nowa (tego z 2008r) nie patchując go.

Zainstalować chinola w miejscu, gdzie zainstalowałeś metinka z 2008r.

Odpalić i grać...

Myślę, że zadziała. Jak nie to coś innego wymyślimy. Aha i nie podmieniaj tego pliku.

1313083323u370884.png