Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to się włącza bo wkleiłem do pack i uruchamiam nie patcherem i nie działa

Wszystkie pliki wrzucamy na folderu pack a następnie uruchamiamy grę przez #Rayen2.pl

Opublikowano

Nie działa :(

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

Sprawdzałem godzinę temu, działa póki co idealnie - nie sprawdzałem jednak GM Detectora.

Nie działa, nawet się nie odpala.

Po wrzuceniu plików do pack odpalamy clienta gry po czym w prawym górnym rogu jest taka ikonka rozwinięcia paska hacka, gdy to klikniemy ten pokaże swoje funkcje.

­

Opublikowano

U mnie nie działa nic. Po dodaniu do clienta nic sie nie dzieje podczas uruchamiania. Tak jak opisywałeś wyżej to niema u mnie żadnego rozwinięcia funkcji

Opublikowano
Instrukcja jak zainstalować Multi Hacka:
Wszystkie pliki wrzucamy na folderu pack a następnie uruchamiamy grę przez #Rayen2.pl

Po pobraniu nie mam pliku #Rayen2.pl tylko pliki root i locale - próbowałem na różnych przeglądarkach pobrać :/

Opublikowano

TE BUFFY ITP to działa samo istnie czy po prostu trzeba miec bufffa odpalonego ( 2 konto) i sam postac buffuje?
Tak samo z roskami itp. Trzeba je miec w eq i wymagany lvl ?

2i6eukk.jpg

Opublikowano

TE BUFFY ITP to działa samo istnie czy po prostu trzeba miec bufffa odpalonego ( 2 konto) i sam postac buffuje?

Tak samo z roskami itp. Trzeba je miec w eq i wymagany lvl ?

Pomyśl i sam odpowiedz na swoje pytanie.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...