Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem 0x00007b

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Mam z problem z uruchomieniem Smite. Po aktualizacji przy próbie włączenia gry wyskakuje mi taki komunikat:

HH4ZCcC.png

Program diagnostyczny nie działa, pisze ciągle o reinstalacji. Robiłem ją dwukrotnie i nic nie poskutkowało.

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Zacznij od ponownego zainstalowania wszystkich wersji Microsoft Visual C++ 2005, Visual C++ 2008, Visual C++ 2010, ponieważ jest to problem dotyczący braku niektórych składników pakietów od Microsof Visual C++.

Opublikowano

Uruchamiasz smite jako administrator?

Jak to nie wina Visual C++, to uruchom smite w trybie zgodności z Windows 7 :)

N3F7CY3.png

Opublikowano

Sterowniki do karty graficznej są zaktualizowane?

Jeżeli nic nie pomaga, podejrzewam, że będzie trzeba formatować komputer.

N3F7CY3.png

Opublikowano

Mi ten błąd wyskakiwał od momentu, gdy gra weszła na steam, poradziłam sobie z nim poprzez aktualizacje sterowników - za pomocą programu DriverToolkit(uj tam, że 20mb pobierało mi się 2h, ale warto było).
Popatrz przy okazji, czy owy błąd występuje tylko przy Smite, czy również przy innych grach/programach, jeżeli tak, to sio do działu komputery i niech Ci wirusy usuwają + przy okazji pomogą bardziej niż my. xD

Opublikowano

Weź wpisz ten komunikat co ci wyskakuje na googlach i szukaj, raz jeszcze szukaj. Ja miałem podobnie, reinstall nie pomagał. Z aktualizowałem wszystko jak koledzy mówili, ale dopiero z któregoś forum znalazłem jakąś paczkę zawierającą wszystkie aktualizacje, dll'e itp.. Dopiero wtedy gra zaczęła działać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...