Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tamtym końcie dostałem bana, teraz zrobiłem sobie GoToSlep :|, proszę o USUNIĘCIE tamtego konta, na DrMagK2 miałem już dużo +, ale już trudno.

Oto Mój najnowszy bug :D: http://www.youtube.com/watch?v=gOg5nEVJiLI

WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE!

Nieraz robi iluzję lub KLONUJE coś, nie koniecznie te KD, najlepiej mieć w EQ jedną rzecz, tą najbardziej wartościową, 25% szany że sklonuje, 25% szansy że zrobi jej iluzje, 25% szansy że bedzie zwykly kamyczek, 20% szansy że klicknie all, ORAZ, 5% że jak na szamanie kupisz kamyczka to przydzieli Ci losowy przedmiot, Ja mialem, broszure szermierki, Zbroje +9....:D

BY DrMagK2 ! Dla MPCForum.

Proszę o + :).

@edit

Działa na Priv jak i na PL.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Yyy.... Nie wiem o co w tym chodzi :( Nie czaje przeznaczenia tego buga moze chociaż powiedz co on daje ;P

Co to za muza bo nie moge znalesc na JuTube xD

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Pytanie czemu napisałeś PL jak an pl to nie działa i bug znany ktoś już to opisał ale ty dałeś film. Nie dam ani+(bo juz bylo) ani -( bo zrobiles film)

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

Nie czaję tego ;/

Wytłumacz w punktach.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...