Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFGAME SERVER ZAPRASZAM VERY EASY

LyKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

ps. norbertsosn mimo ,że mój serwer jest na darmowym hostingu to ma mniejsze lagi niż twój ;) (nie chciałem w tym poście poniżyć twojego serwera)

Opublikowano

planuje zrobic is ale co ty chcesz kupic za grzybki ,których masz nieskończoność.. za kazde wypicie piwa w karczmie masz 100 grzybkow a mozesz wypic nieskonczonosc ale is pewnie bedzie i mozna bedzie kupowac w nim staty itp ;) bedzie mozna zdobyc ta walute w grze . wiecej szczegolow nie zdradze ;)

Opublikowano

za grzybki w is mam na mysli np jakies staty np mikstura ktora mozna kupic raz na tydzien co daje 2k stat jakies cosie do resetowania wiezy/lochow

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Brak prezentacji, temat napisany capsem, autor ma 10 postów i do tego serwer nie działa. -/0

*edit

Pomimo tego serwer całkiem przyjemny, dużo grzybów + bardzo dużo artefaktów, gildie działają i nareszcie po kilku godzinach nie pojawia mi się na stronie błąd "502 Bad Gateway" :)

Godny polecenia mimo tej "prezentacji".

*edit2

I tak non-stop wywala serwer, albo "połączenie zostało przerwane", albo "502 Bad Gateway" 

Opublikowano

Brak prezentacji, temat napisany capsem, autor ma 10 postów i do tego serwer nie działa. -/0

Serwer działa.

Nawiasem mówiąc nie podoba mi się podejście niektórych osób. 

Autor tematu nie założył działalności gospodarczej na której chce zarabiać kokosy, tylko serwer gry shakes and fidget, na który można wejść, posprawdzać lochy, pobawić się chwilę. Serwery easy w S&F padają bardzo szybko, fajnie że są osoby które tworzą serwery easy, aby ludzie którzy lubią tą grę, mogli sobie chwilę pograć bez wydawania połowy wypłaty. Tworzenie hardów mija się z celem, przynajmniej moim zdaniem.

Więc nie rozumiem tego szyderczego podejścia, a szczególnie Norbertsonsa, któremu się najwidoczniej wydaje że skoro stworzył dedyk (nawiasem mówiąc 100% pod zarobek i ma jeszcze większe lagi niż TEN serwer) to może zgrywać cwaniaka, not this time.

Opublikowano

Nie polecam, co to za serwer gdzie Administrator ma 4 swoje konta i używa komend, aby je rozwijać.  -.-

Też się zdziwiłem, że 1-sze miejsce na 52000 sławy, 2-gie 17000, 3-cie 12000 a reszta po 5000. 

~ U N F A I R ~

Opublikowano

Też się zdziwiłem, że 1-sze miejsce na 52000 sławy, 2-gie 17000, 3-cie 12000 a reszta po 5000. 

~ U N F A I R ~

Tak się składa, że top1 to ja :) tyle, że ta sława leci z karczmy mam prawie 7k przygód zrobionych stąd ten level za to spójrz na resztę choćby na AndrzejPL 361 level a nawet stu przygód nie ma zrobionych i skąd taki level skoro nawet lochów nie można resetować no oprócz admina on może wszystko :)

Opublikowano

@BlackXF

Błagam, przestań farmazonić. Mój serwer nie laguje. Podaj model tostera na którym próbujesz odpalić serwer.

@topic

Serwer raz działa, a raz nie...

O ile to coś można nazwać serwerem.

Prezentacja na 6+.

Wydaje mi się że mój toster jest w porządku, szczególnie że jest zasilany internetem 30mb/s.

A teraz ja tobie zadam pytanie, na jakim tosterze ty uruchamiasz ten serwer, i czy internet ciągniesz od sąsiada, ponieważ gram na tym serwerze od wczoraj, i jeszcze nie spotkałem się z sytuacją gdzie serwer by nie działał, podczas już wydaję mi się paru godzinek grania, rozłączyło mnie 2 razy, podczas gry na twoim serwerze pierwszy lag złapałem po kilku minutach.

Przyznaj po prostu że boli cię dolna część pleców, bo ktoś w przeciwieństwie do ciebie zrobił serwer dla zabawy, a nie dla zapchania sobie kieszeni pieniędzmi, nie wydał na to ani grosza i jeszcze lepiej mu to wyszło. Niby co jest lepszego w twoim serwerze? Kolorowa prezentacja, sprzedawanie statów, armia liżących ci dupę idiotów, item shop? Daruj sobie ;3

Opublikowano

Niedługo nowa edycja serwera i będzie IS i nowa waluta(będzie dropać i nie będzie się jej kupowało za np. Sms) Nowa edycja dlatego ,że lvl się szybko wbija i fajnie się gra od zera bo tak to ni ma co robić. Kto jest za pisze JA! :)

Opublikowano

Niby Lipny, ale spoczko sie gra na serwie. 

Norbert, lipny, lipny a lagow nie ma tak jak na Twoim ;)

Wedlug mnie, jakby koles ogarnal lepsza prezke, to by bardziej przyciagalo ludzi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...