Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam problem z CS:GO.

Wczoraj sobie zainstalowałem gameforge live i metka.

Może to być istotne.

A dzisiaj chciałem sobie zagrać w turnieja miałem 100 pingu. (Nie zwracałem uwagi na inny problem)

Wchodzę na serwey społeczności tam w tym okienku pisało że mam 30-45 pingu weszłem w grę mam 90 wyszłem znowu patrzę a mam tam nadal 30-45 pingu zawsze był ping taki sam.

Wchodzę na turnieja na meczyka a mam 70 pingu zawsze miałem 50-68 tak gdzieś czasem mniej.

A gdy grałem w tego meczyka.

To po pierwsze nie było mvp nic na końcu rundy ani dzwięków tera nie pamiętam czy nie było muzyczki.

Nie słyszałem botów chodzi np. Nice my brothers czy jakoś tak.

Czasem strzałów nie słyszałem.

Miałem czasem jeszcze jakieś błedy że słyszałem ogień a był początek rundy i jeszcze inny dzwięk.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

@Hi_Im_BronzeV

A co do serwerów też tak masz.

Jak widać w tej tabeli ping mam dobry

Ale jak wejdę na serwer społeczności to mam ping 100+ a zawsze miałem przy takim pingu w tabeli 30-40 
a na turniejach przy takim pingu widocznym na serwerach społeczności miałem 50-68 czasem 40-30.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

@Hi_Im_BronzeV

A co do serwerów też tak masz.

Jak widać w tej tabeli ping mam dobry

http://scr.hu/3vql/pma2m

Ale jak wejdę na serwer społeczności to mam ping 100+ a zawsze miałem przy takim pingu w tabeli 30-40

a na turniejach przy takim pingu widocznym na serwerach społeczności miałem 50-68 czasem 40-30.

TeZ tak mam i mnie to irytuje. Gdyż na mm strzelam w typa zabije go i za 2 sec widZe że go zabilem
Opublikowano

TeZ tak mam i mnie to irytuje. Gdyż na mm strzelam w typa zabije go i za 2 sec widZe że go zabilem

To nie w*****a tak bardzo jak to gry strzelasz z awp do typa, on Cię obija do +/- 20 hp i dopiero serwer ogarnął, że tamten powinien być już martwy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...