Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raczek~ Administrator Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

~Reklama~

qCai91N.png­

Witajcie w mojej ofercie. Jak sami zapewne zauważyliście skierowana ona jest do osób, poszukujących Administratora na swoje forum dyskusyjne.

Na początku wypadałoby się przedstawić. A więc nazywam się Rafał. We wrześniu strzelił mi 16 rok życia. Interesuję się informatyką, prawem oraz harcerstwem.

Administracją for dyskusyjnych zajmuję się od około trzech lat(w przybliżeniu). W tym czasie opanowałem administrację na takich skryptach, jak IP.Board, MyBB, phpBB/phpbb by przemo, Minibb.

W niedalekiej przyszłości także planuję opanować pisanie autorskich rozszerzeń oraz aplikacji na fora. Sumując to, co wyżej wymieniłem oferuję:

• Profesjonalną administrację for dyskusyjnych
  • Pracę na forum do 3 godzin dziennie(zwykle wieczorem)
  • Podstawowe zabezpieczenia forum(Cloudflare, httacces, httpsswd itp)
  • "Pracę z sercem" na forum
  • W razie braku takowych własne regulaminy.
  • Eliminowanie podstawowych błędów na forum, związanych z acp. 
  • Dobry kontakt z moją osobą.

Od siebie wymagam łatwego kontaktu z Administracją, pełnego dostępu do ftp jak i MySQL forum.

Współpracuję/owałem z takimi serwerami jak:

AlineR aka Metin5

Neudia.eu

Hardmc.eu

Metinz.com

Mystone.pl

Luxurius.pl

Jak i innymi projektami. W większości jako Administrator Forum, lecz praca jako Moderator także nie jest mi straszna.

Kontakt ze mną jest dostępny na:

GG: 51876965

PW tego forum

Link do poprzedniego tematu                                                                                                                                                                                                                                  Grafika została wykonana na cooltext.com

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

­@Odświeżam.

Dziękuję za wyrażanie swoich upini :)

Opublikowano

Naprawiałem bugi na jego forum, użył mojego poprzedniego "logo(typu)" jako ikonki działów, pyskaty, agresywny, zaburzenia psychiczne. Nie polecam, przeciwników "politycznych" zsyła do łagrów (ban) jak Stalin.

Opublikowano

­

Naprawiałem bugi na jego forum, użył mojego poprzedniego "logo(typu)" jako ikonki działów, pyskaty, agresywny, zaburzenia psychiczne. Nie polecam, przeciwników "politycznych" zsyła do łagrów (ban) jak Stalin.

1. Dostałeś bana za coś innego :)

2. Nie wykorzystałem Twojego tylko miałem to od razu

3. Chyba siebie opisujesz ;)

Taka odpowiedź na powyższego osobnika.

Opublikowano

Ewentualnie mogę polecić xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

­

1. Dostałeś bana za coś innego :)

2. Nie wykorzystałem Twojego tylko miałem to od razu

3. Chyba siebie opisujesz ;)

Taka odpowiedź na powyższego osobnika.

A gdyby rozdawali bany za idiotyzm, dostałbyś bana na Router i płytę główną. Widziałem dostateczną ilość Twoich "wpadek" i "akcji", by Cię nie polecić. Zamiast to wyjaśnić reagujesz jak na wroga (ps, to prawda). Takie odpowiedzi na opinie są wynikiem płaczu, bardzo nieprofesjonalne zachowanie i tylko utwierdza mnie to w tym przekonaniu oraz resztę ludzi, która Cię nie poleca.

Opublikowano

­

A gdyby rozdawali bany za idiotyzm, dostałbyś bana na Router i płytę główną. Widziałem dostateczną ilość Twoich "wpadek" i "akcji", by Cię nie polecić. Zamiast to wyjaśnić reagujesz jak na wroga (ps, to prawda). Takie odpowiedzi na opinie są wynikiem płaczu, bardzo nieprofesjonalne zachowanie i tylko utwierdza mnie to w tym przekonaniu oraz resztę ludzi, która Cię nie poleca.

Dla mnie byłeś wrogiem od kiedy zacząłeś sapać o to, że otrzymałeś słusznego bana :)

Opublikowano

­

Dla mnie byłeś wrogiem od kiedy zacząłeś sapać o to, że otrzymałeś słusznego bana :)

Słuszny ban, jest lepszy od takiego Raczka. Niska wartość merytoryczna postu #detected - spodziewałem się dowodów na to, że prawidłowo wyrwałem bana. Albo przynajmniej powodu, a Twój post składa się tylko i wyłacznie z czystego spamu. Zarzucam Ci coś, udowodnij, że tak nie jest. Szablon na forum brałeś chyba z głębokiej dupy (ruskie fora o hakowaniu, najwiekszy syf w sieci, zaraz po wykopie i wiocha.pl), nie potrafisz wykonać prostych czynności, do których masz podane poradniki jak na tacy i nie musisz nic szukać (poradniki w ACP odnośnie zmiany linku do ww. panelu). Najpierw prosisz mnie o pomoc, potem mi ściągasz rangę i banujesz, bo okazałem się lepszy. We wyjdź, nie zasmiecaj MPC.

Opublikowano

Ja za to gdybym chcial to takze wyciagnalbym dowody przeciw Tobie.

Pierwszym z nich, i na ta pore jedyny jaki chce ujawnic to jest taki, ktory byl wielokrotnie u mnie przez cb stosowany. Czyli, ze wcinasz sie w wiele rzeczy, do ktorych nie byles upowazniony. Dalej rozpisujac: m.in za to takze cb wywalono. Dalej minal tydz o wracasz. Od razu klotnie wywolujac, co zakonczylo sie Twoim banem. Sorry ale oskarzenia wyssane z palca :)

@Odświeżam.

Opublikowano

­@Odświeżam. Dziękuję za wyrażanie swojego zdania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...