Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot pod Tibie 8.4

koxofretka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam bota pod Tibie 8.4, głównie chodzi mi o opcje takie jak:

- Anti Idle

- Eat Food

- Mana Training

(do skillowania AFK)

Mam Elfbota, BBoTa, lecz niestety Elfbot jest strasznie latwo wykrywalny na serwerze na ktorym gram (mozna go zdebugować), a BBoT nie posiada opcji anti afk, a opcja eat food mi w ogóle nie chce działać.

Myślałem nad Tibią Auto, ale niestety nie moge jej zainstalować (Serwer na którym gram to WoSOTS, ma własny klient, i posiada tylko plik .exe). Jakieś pomysły? Szukałem Tibii MCV, MageBota, ale nie moge nigdzie znaleźć czystych, scrackowanych wersji.

Z góry dziękuje i pozdrawiam :).

Opublikowano

Hmm, nie wiem jak to dokładnie opisać, Kage (GM) mają komende '!debug' która wpisuje 'debugdebugdebug (... az do konca znakow)', i wtedy, osobą używającym ElfBota debuguje clienta. Chyba polega to na tym, że na normalnym kliencie jest limit X znaków, a z włączonym ElfBotem, limit znaków w wiadomości jest większy.

Dodam, że osoba używająca ElfBota, może zrobić sobie hotkey, powiedzmy auto 200 say debugdebugdebug (aż do limitu znaków). I po użyciu tego hotkeya, wszystkim osobą na ekranie, łącznie z samym sobą, wywali clienta (debug).

Kolejny Edit: Zapomniałem dodać, ze ustawienie osoby która chce nas 'zdebugować' na ignore, nie pomaga, nawet nie widząc tej wiadomości bezpośrednio, dostaje sie debuga.

Opublikowano

Ustawiłem macro w klawiaturze, lecz, to i tak nie to samo, działa o wiele gorzej, + musze mieć okno skupione na Tibii zawsze więc słabo :/

Słyszałem że jest jakiś skrypt na anti-debuga pod 8.4, wie ktoś coś o tym? Polega on na tym ze klient nie wyświetla tych 255 znaków które debugują klienta/bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...