Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Funkcje w bocie

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć @filippop1 aka @1361622928-U485574.pngFilipopops :) Co hajsu zabrakło? Nie pracujesz jako Caritas? Spoko już sprzedałem go 4 osobom możesz udostępnić i pragnę przypomnieć ci że zrobiłeś go dla Zagranych wiec całe prawa przechodzą na właściciela serwera czyli mnie :). A twój tatuś zadzwonił już do vectry i zmieniłeś ip :D

//edit O przybył piesek @eSUBA Lucker

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD chlopie co ty cwiczysz? xD co nalezy do ciebie? chyba te skarpetki za lozkiem, mi hajsu zabraklo? xD czemu nie oddasz tych pieniedzy filipowi za konto cs:go na ktorym dostales vaca na twoich pro elo niewykrywalnych haxach? XDDDD pozdrow te osoby, ty a skonfigurowac ci te mboty czy nie? xD

Jako caritas jeszcze pracuje wlasnie jutro ci podrzuce te ubrania o ktore nas prosiles w liscie xD

ps. nie ja go zrobilem wiec dlaczego piszesz to do mnie? xD

Opublikowano

Cześć @filippop1 aka @1361622928-U485574.pngFilipopops :) Co hajsu zabrakło? Nie pracujesz jako Caritas? Spoko już sprzedałem go 4 osobom możesz udostępnić i pragnę przypomnieć ci że zrobiłeś go dla Zagranych wiec całe prawa przechodzą na właściciela serwera czyli mnie :). A twój tatuś zadzwonił już do vectry i zmieniłeś ip :D

//edit O przybył piesek @eSUBA Lucker

aka kto? xdddd

Spoko już sprzedałem go 4 osobom możesz udostępnić 

Fajnie, jak tam ram? I ta predkosc bota! 

Po 5 sekundach odpowiada xDD

pragnę przypomnieć ci że zrobiłeś go dla Zjebanych wiec całe prawa przechodzą na właściciela serwera czyli mnie  :)

Fajnie.

Jak tam twoja mikrofalowka stresser? Mowilem, zebys mnie uprzedzil kiedy odpalasz swoja mikrofalowke to sie przelacze na drugi internet szybciej.

Uwaga! Podaje haslo: arkadiusz!1 XDDD

5wuEGDp.jpg

W niedziele taki cwany nie byles XDD

FhY3ZUP.jpg

No jak odpalisz mikrofalowke to cale miasto nie bedzie mialo internetu.

@eSUBA Lucker

ten fanpage "greena"xDDD 100% true

ps. Bota przepisuje na c#.

Mam zamiar dodac wsparcie dla sinusbota.

@Filipopops

f9443fd46f8b92a2b2efa742425e89f5.jpg

//edit

A twój tatuś zadzwonił już do vectry i zmieniłeś ip  :D

Slaby ten twoj pokaz. Raz droplo jak afczylem i chyba sie odbilo w ciebie, bo potem nic sie nie dzialo.

A i jeszcze: jak tam pato na chacie? Uwazaj tylko czasem nie wlam sie na konto makina i mnie nie zbanuj XDDD

Opublikowano

to dobrze mysla bo kto ci skonczy tego bota jak nie filip? xD prosze cie czlowieku nie pograzaj sie chcesz sprzedawac bota, ktrego ktos ci napisal za darmo, pozdrowienia do tego twojego sosnowca, 

chcesz kupowac cos co bedzie za darmo w chwili gdy zielonek udostepni go na sprzedaz? po co? xD

niePozdrawiam Arkadiusz!1 

Słuchaj stary z tym sprzedawaniem cudzych rzeczy przez ProElo programistę w Pythonie, PHP, perlu i asemblerze no i jeszcze proelohakera el Zielonego  to ameryki nie odkryłeś ;D

Jakis gosciu napisal mu prosty sklep za darmo a on odrazu polecial zeby go sprzedac na allegro .

pWWPjTU.jpg@

Nie zapomnijmy jak to nasz Pro Elo kolega ddosowal sam siebie bo nie potrafil dodac blokady wlasnego ip dobrze ze ktos mu skrypt dal .. taki pro hacker

@topic nie polecam prędzej backdoory dostaniecie niz działającego bota

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFilipopops  @filippop1 @Ahmed97 zaraz dostaniemy bany po znajomości na MPC

zaraz dostaniemy bany po znajomości na MPC

Nie wierzysz w fallena? Przeciez on zaraz odpali swojego najtanszego vps'a oraz swoje magiczne programy z pewnego forum na "r" i sie skonczy dzien dziecka xD

@topic

Nie polecam tego allegrowicza. Ddoser i scammer.

Spoko już sprzedałem go 4 osobom

Ciekawe, a moge poprosic o dowod (ss) z data?

Opublikowano

Dobrze 14 letni filipku idź wyplacz się kackowi. A właśnie kacus jak tam mój stary gt9600 z którego się tak cieszyłes i do tej pory używasz? Widzę suba się nie wypowie tylko swoją suczke musi wysłać. Backdoory to możesz znaleść ale tylko w swojej głowie :) i za CSS zapłaciłem rafalowi . Dawidzie sory ale nic nie załatwiam po znajomosciach. Co do SS wstawię jutro w tym poście z przelewów tylko jak będę w pracy

Opublikowano

Dobrze 14 letni filipku idź wyplacz się kackowi. A właśnie kacus jak tam mój stary gt9600 z którego się tak cieszyłes i do tej pory używasz? Widzę suba się nie wypowie tylko swoją suczke musi wysłać. Backdoory to możesz znaleść ale tylko w swojej głowie :) i za CSS zapłaciłem rafalowi . Dawidzie sory ale nic nie załatwiam po znajomosciach. Co do SS wstawię jutro w tym poście z przelewów tylko jak będę w pracy

a co na firmowe ci przelewali? xD

kto by się nie cieszył jak jakiś random wysyła coś za darmo? xD

Uwierz mi nie używam już spaliła się jak twój komputer jak tam ssd-k działa? xdddd

Ps. założyłeś już ten motorek czy jeszcze nie? xD 

Ten 14 latek ma więcej w głowie niż ty xD

Czemu tak długo pisałeś? Błędy eliminowałeś? xD "ktury to jusz raz"? XDDDDDDD

Czy masz auto korektę w telefonie i automatycznie zmienia na poprawne? 

@\topic

proponuję dodać do bota słownik ortograficzny abyś miał pod ręką. 

Hasło: arkadiusz!1 czekam na odzew. Pozdro

ps. dobrze ten Rafał programuje w css? Napisałby mi prostą aplikację na androida mam api, pozdro. h3h3hh3

(pozdro dla kumatych z tym css)

Opublikowano

Dobrze 14 letni filipku

TO TERAZ MI DOJECHALES

#pozamiatane #towszystkowyjasniadlaczegoztobasiezadawalemXDDD

idź wyplacz się kackowi

Ze smiechu jak najbardziej. 

Kiedy tego ts'a zamykasz? Mowiles, ze sobie sam nie poradzisz.

Co do SS wstawię jutro w tym poście z przelewów tylko jak będę w pracy

Tez umiem obslugiwac "zbadaj element" ;)

IzHBDqb.jpg

A moze by tu sobie konto odkupic na steamie? :))

Backdoory to możesz znaleść ale tylko w swojej głowie 

Cos ci chyba slownik wysiadl w przegladarce.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to chciałeś mi nawet za nią zapłacić.  Nie wiem jak mogę założyć motor ewentualnie mogę  go złożyć :) komputer przyjdzie mi w poniedziałek.  A czemu tak długo odpisywałem?  Bo w przeciwieństwie do ciebie i suby pracuje i nie żyje za hajs mamusi i wracałem do domu. 

O k***a masz dostęp do mojego  paypall gdzie jest chyba 3 złote.  Normalnie nie zaszalej a karta która jest tam dodana jest zniszczona od prawie roku :) 

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to chciałeś mi nawet za nią zapłacić.  Nie wiem jak mogę założyć motor ewentualnie mogę  go złożyć :) komputer przyjdzie mi w poniedziałek.  A czemu tak długo odpisywałem?  Bo w przeciwieństwie do ciebie i suby pracuje i nie żyje za hajs mamusi i wracałem do domu. 

O k***a masz dostęp do mojego  paypall gdzie jest chyba 3 złote.  Normalnie nie zaszalej a karta która jest tam dodana jest zniszczona od prawie roku :)

Ty to dobrze się składa, bo nasypało śniegu... :/ A przydałby się ktoś do odśnieżania, dasz radę? Moja mama zapłaci xD

Aż tak długo? - Sorki zapomniałem, motor masz zepsuty h3h3...

Dobry wariat z ciebie zniszczyłeś kartę co to za bank, który po uszkodzeniu karty automatycznie kasuje konto? Minuta ciszy dla poległych w walce z Arkadiusz!1.

Ej, a mam takie pytanie do tego bota, będzie funkcja, która wyświetla kiedy ludzie na VPN-ie (najlepiej żeby nadawała rangę chętnie kupię #pozdro)

Opublikowano

Chill Out ! Ile wy macie lat ? Zachowujcie się normalnie i takie sprawy załatwiajcie na PW a nie spinacie się w temacie, jakbym widział dzieci z podstawówki... Dorośnijcie wreszcie.Mądry ustąpi a .... będzie brnął dalej tak aby wyjść na przekór " Psze pani on mnie wyzywa - mówi jeden, drugi natomiast psze pani on był pierwszy " - i tak w koło Macieja.Robicie burdel tutaj tylko i tyle.

Dajcie siana, wrzućcie na luz bo zaczyna się to robić żałosne.

Jeszcze raz zadam pytanie.Ile macie lat ? 6 ? 10 ? bo tak bym ocenił wasze zachowanie.

Opublikowano

Chill Out ! Ile wy macie lat ? Zachowujcie się normalnie i takie sprawy załatwiajcie na PW a nie spinacie się w temacie, jakbym widział dzieci z podstawówki... Dorośnijcie wreszcie.Mądry ustąpi a .... będzie brnął dalej tak aby wyjść na przekór " Psze pani on mnie wyzywa - mówi jeden, drugi natomiast psze pani on był pierwszy " - i tak w koło Macieja.Robicie burdel tutaj tylko i tyle.

Dajcie siana, wrzućcie na luz bo zaczyna się to robić żałosne.

Jeszcze raz zadam pytanie.Ile macie lat ? 6 ? 10 ? bo tak bym ocenił wasze zachowanie.

Nie chce zeby jakis pseudo programista (c#)/haker pokazywal mojego bota. 

Fallen powodzenia w sprzedazy tego wolnego bota ;)

Nie polecam kupowania od niego. 

A teraz na serio:

Pocisnac beke zawsze mozna! :D

Opublikowano

Dodaj taką funkcję że masz folder scripts i tam możesz pisać własne autorskie Skripty na serwer. To będzie mega!

Q8eOMob.png

Opublikowano

Dodaj taką funkcję że masz folder scripts i tam możesz pisać własne autorskie Skripty na serwer. To będzie mega!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na prezydenta :D

Opublikowano

Zrobiliście chlew z tego tematu, zamykam. Niech autor tematu się zgłosi do mnie na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...