Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak strzelać łatwo z deagla

Im Gonna Slap U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

W dzisiejszym poradniku pokaże wam 2 najlepsze opcję, aby strzelać celniej z desert eagla.

Pierwsza rzecz, która powinna być przez nas ustawiona jest grafika. 

Niektórzy z was mogą myśleć "kurde co ma deagle do grafiki".

A właśnie ma dość dużo i to nie tylko do strzelania z deagla, ale również do innych karabinów/pistoletów.

Najlepiej jak ustawicie wszystko na najmniejsze ustawienia. Nie musicie mieć ustawione 4x MSAA jeżeli macie słaby komputer.

Równie dobrze możecie ustawić sobie czarne paski po bokach, aby uzyskać więcej fps :>

oat7cz.jpg

Kolejnym a w sumie najważniejszym krokiem będzie zmiana odczytu myszki.

8y9udf.jpg

Po tym poradniku powinniście strzelać jak Juan Deag.

Jeżeli pomogłem daj "Like" ten przycisk w końcu nie gryzie >.<

Opublikowano

@gucio1234 

Widziałeś w ogóle kiedyś testy ruchów myszki gdy masz bezpośredni odczyt włączony a wyłączony ?

Jeżeli nie to nic tu po twoim komentarzu.

Opublikowano

To nie jest żaden poradnik jak celniej strzelać z deagle tylko podstawowe ustawienia gry tzn grafika na niskie i wyłączenie akceleracji w myszy. Co do raw input polecam poczytać jeszcze raz jak to działa bo chyba nie rozumiesz.

Opublikowano

To forum chyba schodzi na psy jak typowe, powtarzam typowe gimby by nie urazić nikogo, robią poradniki które nic nie dadzą.

To ja wam dam dobry poradnik jak wbić Global Elite

1. Uruchom Counter-Strike: Global Offensive

2. Graj

3. Wbijasz Global Elite

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@slasher201 ma rację. Żadne ustawienia prosów nie dodadzą wam skilla!!! Jednemu ustawienia te będą odpowiadały innym nie!!! Jeżeli ma się dobry komputer, to nie ma sensu ustawiać grafiki na najniższą, osobiście gram na najwyższej i mi to odpowiada, do gry zawsze dołączam się jako pierwszy, nie mam lagów i gra jest przyjemna. To samo z myszkami, myszka powinna być dobra, by reagowała na najmniejsze ruchy i za każdym razem, kiedy wykonamy jednakowy ruch dała nam jednakowy odczyt. DPI myszki powinniśmy ustawić pod siebie, a nie pod swojego CS'owego idola. DPI nie powinno być zbyt wysokie, natomiast ile ono dokładnie będzie wynosić, czy 400 czy 500, a może 455, to zależy od nas. Cała gra powinna być ustawiona pod indywidualne możliwości i przyzwyczajenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...