Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameGuard Initiail Error

Lexiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

win 7 64 bit

Świetnie, ten system jest wspierany.

Error 100 - Computer is infected with virus.Please update the anti-virus to the latest and scan the PC. Even after scanning, if the error code 100 persists to appear, it might be undetectable virus

Wygląda na to, że Twój komputer jest zainfekowany. Pobierz jakiegoś darmowego antywirusa, przeskanuj system i sprawdź czy to pomogło.­

­

Opublikowano

Świetnie, ten system jest wspierany.

Wygląda na to, że Twój komputer jest zainfekowany. Pobierz jakiegoś darmowego antywirusa, przeskanuj system i sprawdź czy to pomogło.­

Ten laptop byl wczoraj kupiony, jest uzywany i 2 dni temu mial wgrywany system.

Jest na nim tylko metin i przegladarka oraz byl antywirus avg, ktorego usunalem, bo myslalem ze to moze byc jego wina.

Tez znalazlem w google, ze ten error 100 oznacza wirusa, ale watpie skoro na nim nic praktycznie nie ma. System byl wgrywany przez jakiegos faceta, bo to laptop dla mojego taty.

No coz zostaje mi chyba tylko format.

Dzieki za pomoc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyskakuje mi na laptopie taki blad podczas uruchamiania metina

http://screenshot.sh/oAzdQdfVRyLgY

patcher sie uruchamia daje rozpocznij gre i po 10-15 sekundach wyskakuje ten blad

Nie mam antywirusa, przeinstalowalem stery do grafiki jak i reinstalowalem gre

help

Witaj. Posiadam Win 7 64 bit i sam mam dalej problemy z odpaleniem metka . Napisalem do Jednego admina pozniej do drugiego  oni sami nie wiedza  co mi poradzic , wiec napisalem do suppportu ale nas support kazal mi tylko aktualizacowac  Antywirusa ale tak sie zastanawiam jak moge zaktualizowac go jak mam najnowsza wersje . Wiec formaty robilem (kilka razy ) nic nie skutkowalo az   GG mnie wpuscil do gry  i pol dnia pozniej wylapalem perma za stanie w m1  .. 

Jak ci wyskakuje komunikat taki ze Error to wina Game Guald  jak nie przywroca HS to pol graczy odejdzie bo juz nie pierwszy raz widze na forach post ze przy starcie Wyskakuje Error

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...