Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimpson - Co sądzicie ?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, szanuję Gimpera - ogląda go rzesza gimbów, ale mimo wszystko chłopak jest bystry i wie, jak na nich zarobić - kawałek został stworzony z myślą o nich.  ^^ Mamiko z wyglądu 10/10, ale jej wokal pasowałby najwyżej do ruskiego disco polo. Z całego kawałka podoba mi się jedynie bicik oraz klip, bo fajne dupeczki.

c:

Opublikowano

Ta dziewczyna ładnie śpiewała i w sumie tylko dla niej dokończyłem słuchania tego chłamu. 

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Kurde, szanuję Gimpera - ogląda go rzesza gimbów, ale mimo wszystko chłopak jest bystry i wie, jak na nich zarobić - kawałek został stworzony z myślą o nich.  ^^ Mamiko z wyglądu 10/10, ale jej wokal pasowałby najwyżej do ruskiego disco polo. Z całego kawałka podoba mi się jedynie bicik oraz klip, bo fajne dupeczki.

Boję się o Ciebie Natalko.

@top

Bit wpada w ucho :v

Opublikowano

To jest najchujowsza nuta tej dekady, ale wiadomo dzieci sie jaraja i hajs sie zgadza

Opublikowano

­to jest prawdziwy rap gimpson props ustawiłem sobie jako dzwonek w telefonie

polscy hiphoperzy powinni sie uczyc

podbijam xD

giphy.gif ­

Opublikowano

Jego fani dzieciaki się jarają, bo idol nagrywa rap, a koło prawdziwego rapu ten cały Gimper nie stał i nie stanie nigdy. Nagrywanie "rapu" z takim fejmem zdobytym na yt to będzie zawsze właśnie takie gówno z setkami tysięcy wyświetleń 

Opublikowano

Z*******e. :)

Zajmuję się serwerami MineCraft oraz Pluginami! :)

Za niedługo wystartuje mój serwer.

Opublikowano

> zrobić z modelki piosenkarkę

> w sumie w Polsce jest tak od dawna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...