Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Release Multihack Serwery Prywatne

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś powie czy działa na Divine? Osobiście nie mogę go uruchomić, gdyż client "usuwa zbędne pliki"

Ok udało mi się uruchomić hacka. Teraz mam problem. Jak ustawię na dole start bot to postać biega za potworami i je zabija a nie używa pelerynek. 

Mam w Misc mobberhacka na 2 sekundy i 4000 i zaznaczone obie fajki a tu dalej nic.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A jak korzystać z zakładki "Scripting" ?

tam sie pisze skrypty pythona jak sie nie znasz na tym albo nie masz gotowych to nie masz co tam zaglądać

Opublikowano

Chciałbym, żebyś dodał funkcje autoattacku, ale żeby stał w miejscu. Stoisz na mouncie w miejscu i zeby autoattakował. Bo jak tam klikasz to chodzi po stworkach, a przecież one są lurowane :p

Opublikowano

Chciałbym, żebyś dodał funkcje autoattacku, ale żeby stał w miejscu. Stoisz na mouncie w miejscu i zeby autoattakował. Bo jak tam klikasz to chodzi po stworkach, a przecież one są lurowane :p

Coś w stylu autoattacku z rotacją lub bez czyli skrypt jakby trzymający spacje :P "rotacyjny" czyli kręcący się w miejscu co jakiś czas. Coś takiego jest w MH Zahona na privy słabo zabezpieczone . rzeczywiście przydałoby się ponadto na Ravii nie wiem czy tylko mnie wywala do okna logowania gdy używam auto mobbera np . zmniejszam pułap do 2000 co 10 sec i tak laguje mobki( hity w nie nie wchodzą) i kick, ręczny mobber tzn odznaczenie opcji "auto" i klikanie samemu nie ma tego problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...