Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa GMMT2

Puszaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka błagam o pomoc z serwerem gmmt2 jak chce właczyć to najpierw brakowało plików jak dodałem te pliki brakujące z końcówka .dll i włącza się i odrazu wyłącz za pomoc daje +++ i -- zalezy kto co chce błagam bo wysłałem już tego smsa za rejestracje i takto straciłem tylko pieniądze błagam o pomoc

pomużcie prosze

Opublikowano

Kolego Przyjacielu Autorze, szanuję to iż chciałbyś otrzymać trafną odpowiedź na swoje pytanie, jednak cię rozczaruję.

Pliki zawarte w cliencie są traktowane jako wirus, i na twoim miejscu usunąłbym tego dziadowskiego clienta. 

Pliki utracone, za pewne są przyczyną agresywnej reakcji programu antywirusowego. Nie zalecam również usuwania antywirusa.

Pograć możesz na tak wielu serwerach, że ci się nawet nie śniło. No może przesadzam :P w Każdym bądź razie jeśli chodzi o pieniążki to nie odzyskasz ich.

Wbijaj brachu do poddziału publikacje serwerów, znajdź swój wymarzony serwer i graj! 

Jeśli natomiast chcesz zobaczyć jak to jest być Game Masterem, pobierz pliki od terenzo na przykład. (te niestety są czyste i mało edytowalne) Więc jeśli ci się nie chce kombinować, weź od takinieśmiały.

Chociaż zagraniczne są bardziej cudaczne i słodkie. Nie obwiniam polaków, niestety to co lepsze trafia pod hajs :) 

Pozdrawiam Serdecznie. w Razie czego, służę pomocą. PW<

Opublikowano

Siemka błagam o pomoc z serwerem gmmt2 jak chce właczyć to najpierw brakowało plików jak dodałem te pliki brakujące z końcówka .dll i włącza się i odrazu wyłącz za pomoc daje +++ i -- zalezy kto co chce błagam bo wysłałem już tego smsa za rejestracje i takto straciłem tylko pieniądze błagam o pomoc

pomużcie proszę

A czy "przypadkiem" w pobranym cliencie (jeśli pobrałeś ze strony serwera) nie ma autopatchera?

Opublikowano

Jakby się uprzeć na ten serwer, to zawsze może wziąć innego czystego clienta od metina i podmienić folder pack.

Client to tylko Binka i Paczka ;)

Pozdrawiam. Ja tak nie raz robiłem i działało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...