Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa Pendant?

JezuitaChrystus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, opis tego gówna a działanie które idzie zauważyć, dośc się ze soba mijają, na przykładzie takiego Thora:

1. Wale Q w typa, i trafiam go dwa razy. Pendant nałoży dwa maksymalne stacki, czy tylko jeden, bo uderzyłem do dwa razy JEDNYM skillem?
2. To samo w temacie E Thora, każdy tick nakłada i odświeża stack z Pendanta, czy ten stack nałoży się tylko raz, przy pierwszym uderzeniu, i c**j?

Opublikowano

Jedynka Thora powinna zrobić tak jak powiedziałeś bo powrót młot trwa mniej niz 2 sekundy

Trójka Thora tak nie zadziała bo obroty trwają tylko przez 2 sekundy,a efekt bluestone-a nakłada sie po 0,4 sekundzie poprostu na to nie ma czasu

P.S: proszę nie mówić Q,E itp bo przyjdzie lolowiec i dostanie ostrzeżenie bo napisze,że zerżnięte od lola

Opublikowano

Znaczy, według opisu - Zadawane obrażenia ze skilli nakładają debuffa, który zadaje 30 obrażeń w czasie 2 sekund, i efekt stackuje sie 2 razy. Czyli NA LOGIKE uderzając 3 thora, który zadaje 5 ticków DMG co 0.4 sekundy, powinienem móc nałożyć 2 ticki pendanta na dwa ticki obrażeń E, no bo przeciez obrażenia z pendanta są rozłożone na okres dwóch sekund. Identycznie powinno działać 1, ale z tego co zauważyłem po dwóch rozegranych grach, JEDEN spell może nałożyć JEDEN efekt obrażeń z pendanta (czyli 30 dmg w czasie dwóch sekund), pomimo, że ten JEDEN spell (przykładowo, 1 Thora) zadała obrażenia 2 razy, czyli 2 ticki obrażeń, i na logikę, biorąc pod uwagę opis pendanta, enemy powinien mieć nałożony efekt pendanta dwa razy, czyli powinien dostac 60 obrażeń.

A teraz ty piszesz tak - Trójka Thora nie zadziała, bo obroty trwają tylko przez 2 sekundy, a efekt pendanta nakłada sie co 0.4. No czyli ten efekt pendanta (znowu na k***a logike, bo opisy itemów w tej grze to parodia) powinien nałożyć się dwa razy, bo dostaje ten  chujek przeciwny 2 ticki DMG (5 jeżeli mówimy o trójce Thora) z jednego spella. To, czy efekt pendanta się odświerzy po tym, jak typo ma już nałożone dwa stacki tego itemy na sobie, a my bedziemy mu walili DMG z abilitek to inna bajka, ale też jestem ciekaw, czy tak to zadziała. No i pomijam fakt, że wyświetlanie DMG zadanego (czyli te cyferki jak jebniemy enemy co my latają nad głową) całkowicie sie bugują, jeżeli ticków obrażeń jest za wiele.

Opublikowano

ale napisałem Ci efekt bluestone-a tak jak trójka Thora trwa 2 sekundy więc jak po 0,4 sekundzie nałożysz pasywkę to nic to nie da bo skill się powinien skończyć w tym samym momencie co efekt itemku.

Więc nawet jak jakimś cudem ogarniasz nim jungle bez maski to raz dwa gratuluje wytrwałości dwa nie opłaca się robic combo bo po uderzeniu młotem nakładasz 2 staki które powinny trwać 4 sekundy obrót trwa 2 sekundy więc combo jest useless

Opublikowano

ale napisałem Ci efekt bluestone-a tak jak trójka Thora trwa 2 sekundy więc jak po 0,4 sekundzie nałożysz pasywkę to nic to nie da bo skill się powinien skończyć w tym samym momencie co efekt itemku.

Ty w ogóle wiesz o czym mówisz? Bo ty tego itemu chyba na oczy nie widziałeś. Pasyw z Pendanta STACKUJE się ze sobą dwukrotnie, więc logicznym jest, że powinien nałożyć się na siebie dwa razy, bo E Thora robi 5 ticków DMG.

A tą useless maskę na tak absurdalnie prostą junglę, jaka jest obecnie w Smite ktoś jeszcze kupuje?

Opublikowano

Ty w ogóle wiesz o czym mówisz? Bo ty tego itemu chyba na oczy nie widziałeś. Pasyw z Pendanta STACKUJE się ze sobą dwukrotnie, więc logicznym jest, że powinien nałożyć się na siebie dwa razy, bo E Thora robi 5 ticków DMG.

A tą useless maskę na tak absurdalnie prostą junglę, jaka jest obecnie w Smite ktoś jeszcze kupuje?

Po pierwsze przestań mówić E,W,Q czy jak to tam jest w lolu bo po prostu dajesz raka kolego a co do twojego pytania efekt nakłada się 2 razy po czym nie będzie się nakładać do momentu aż nie zejdzie a co do wypowiedzi na temat maski czuję bronza i to tak w c**j.

Opublikowano

Panie trza było mówić że chodzi Ci o osobne ich użycie wtedy prawda obroty powinny nałożyć dwa staki ja tylko napisałem jak sprawa z combo powinna stać więc przepraszam za błędne zrozumienie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...