Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Championship 2015!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik na Mistrzostwa Świata League of Legends 2015. Jak dla mnie filmik może być, muzyka nienajgorsza, w porównaniu z ubiegłorocznymi Mistrzostwami, to poziom niżej myślę.

Muzyka: LoL Musics - Worlds Collide ft. Nicki Taylor

https://www.youtube.com/watch?v=EdLv0LmIHMg

To jest świetny filmik, nie taki, jak ten z tegorocznych Mistrzostw. Muzyka świetna, do tego grafika + montaż. 

A Wy co myślicie o tegorocznym video promującym Mistrzostwa Świata? Nie jest to jeszcze pełna wersja, dopiero teaser, końcowa wersja może okazać się ciekawsza. Gdyby muzyka była podobna do Warriors, byłoby całkiem nieźle.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Warriors nic nie pobija jak na chwilę obecną, może kiedyś stworzą coś jeszcze, lepszego :p Co do filmiku na MŚ  LOL to taki sobie. 

Opublikowano

Bardzo fajny tizer, nawet go w hd dodali na youtuba. Niebieski puchar czy co to jest wybucha i kawałki spadają na ziemię a potem przychodzi jakiś typek w njubalansach. Mi się bardzo podoba, brawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...