Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Zawiesza się podczas wczytywania

Nariric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam taki problem gdy włączam FIFE to ładuje się tam jakiś czas, jest wybór języka i nadchodzi czas na wczytywanie . 

Na początku miałem taki problem, że gdy nacisnąłem ten enter/spacje to od razu była zwiecha i wgl nic się nie ruszało . (Aczkolwiek głos "trybun" chodził )

Potem spróbowałem drugi raz, nie wyłączając Launchera i okazało się, że wczytywanie odpaliło się ...

Szkoda tylko, że na 10-15 sekund, a potem znów zawiesza się ekran .

Ktoś coś ?

Jakby co to FIFA ta jest na PC.

Z góry dziękuje .

Opublikowano

@Nysharrr.                                                                                                                                                      Wersja gry: 16

Laptop(Tak/Nie): Tak
Wersja systemu (32/64 bit): 64
Procesor: Inter Core i5 CPU M 430 @ 2.27GHz
Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5470
System operacyjny: Windows 7 Home Premium
Ilość ram: 4GB
Opublikowano

Podpinam się pod problem.

Gram na komputerze, spełnia wymagania. Odpalam fife 16, dochodzi do ekranu ładowania i nagle ciągłe wczytywanie. Nie zacina jej, po prostu non-stop wczytuje... 

Napiszę do pomocy technicznej EA, ale oni sami wiecie jak odpisują.. a pozatym to dopiero po weekendzie, a zależy mi żeby pograć sobię przez ten czas. :)

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

@Savien dedykowaną

To wejdz w kontroler dedykowanej karty i ustaw Wysoką Wydajność. Prawdopodobnie uruchamia się na zintegrowanej. Miałem ten sam problem :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Podpinam się pod problem.

Gram na komputerze, spełnia wymagania. Odpalam fife 16, dochodzi do ekranu ładowania i nagle ciągłe wczytywanie. Nie zacina jej, po prostu non-stop wczytuje... 

Napiszę do pomocy technicznej EA, ale oni sami wiecie jak odpisują.. a pozatym to dopiero po weekendzie, a zależy mi żeby pograć sobię przez ten czas. :)

Proszę o pomoc :)

Jak Ci odpiszą to napisz tutaj bo mam to samo. Spełniam prawie wszystkie rekomendowane wymagania i po włączeniu fify jest ciągłe ładowanie i nic więcej

Opublikowano

@Savien

Wydaje mi się jednak, że mam za słabą kartę graficzną.

Nie mam takiego czegoś jak "kontroler dedykowanej karty" - być może mam zintegrowaną, ale sam już nie wiem :) Narazie gram na drugim lapku i wszystko git . :D

Dzięki za pomoc . :]

Opublikowano

Jak Ci odpiszą to napisz tutaj bo mam to samo. Spełniam prawie wszystkie rekomendowane wymagania i po włączeniu fify jest ciągłe ładowanie i nic więcej

Miałem problem odnośnie kodu bezpieczeństwa.. pisanie na ich maila nic nie da bo odesłali mi tylko instrukcje jak mam się z nimi skontaktować przez formularz na stronie. Co do kontaktu to wysłałem prośbę i pisało abym odczekał 45 minut.. i rzeczywiście po 45 minutach dostałem telefon i problem został rozwiązany w ciągu 7 minut :)

@Marcinosa

@1361622928-U485574.pngkondiacm

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Miałem problem odnośnie kodu bezpieczeństwa.. pisanie na ich maila nic nie da bo odesłali mi tylko instrukcje jak mam się z nimi skontaktować przez formularz na stronie. Co do kontaktu to wysłałem prośbę i pisało abym odczekał 45 minut.. i rzeczywiście po 45 minutach dostałem telefon i problem został rozwiązany w ciągu 7 minut :)

@Marcinosa

@1361622928-U485574.pngkondiacm

­

Na weekendzie odbierają telefon?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...