Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup myszki itp.

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Planuję zakup myszki klawiatury słuchawek i ewentualnie podkładki (nigdy nie grałem na podkładce)

Może na wstępie zapytam co tak naprawdę daje podkładka ? Oprócz ślizgania się ? :D

Budżet :

Słuchawki 100 zł

http://allegro.pl/turtle-beach-ear-force-p11-sluchawki-ps3-pc-krakow-i5672781347.html
http://allegro.pl/sluchawki-graczy-steelseries-5xb-pc-xbox-360-24h-i5284061277.html

Myszka 50 zł

Nie wiem jaka bo większość co widzę na allegro to z jakimś kosmicznym designem.

Klawiatura 50 zł

http://allegro.pl/klawiatura-przewodowa-logitech-k120-promocja-i5472950403.html
http://allegro.pl/gaming-klawiatura-natec-r33-dla-graczy-gratis-24h-i5105138100.html

Podkładka 30 zł

http://allegro.pl/podkladka-pod-mysz-steelseries-qck-mini-dla-gracza-i5559033899.html

Opublikowano

Dzięki podkładce myszka nie wpada w poślizg

Proponuję wydać 100zł na myszkę a 50 na słuchawki, bo lepiej chyba mieć dobrego optyka, a słuchawki się jakieś nie najgorsze znajdzie taniej.

Po co Ci podkładka za 35zł? Kup sobie coś nawet za te 20 zł, nie jest złe a będziesz miał więcej na sprzętL

Myszka.. może coś stąd? klik

Słuchawek Ci nie polecę, bo nie znam.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Dzięki podkładce myszka nie wpada w poślizg

Ja zawsze myślałem że właśnie ma się ślizgać :D Bo z tego co kojarzę to ostatnią podkładkę jaką widziałem była wykonana ze śliskiego tworzywa :D

Opublikowano

Masz 230zł. Także propo ode mnie

logitech g100s ~75zł

superlux hd 668b ~120zł

podkładka a4techa 500mp wspomniana wyżej, a klawiaturę zostaw jaką masz, niepotrzebna jest lepsza ;)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

A wiec tak sluchawki superlux hd681-85zł mysz tracer vanquish 60zł

Klawiatury rzadnej ci do tej ceny nie polece bo z funkcja antighost od 100 w gore

Podkladki: roccat taito mini-59zł

Taito jest materialowa z antyslizgiem podspodem

Nie ma sensu kupowac nowej klawy bez antyghost lepiej dorzucic troche $

Opublikowano

A wiec tak sluchawki superlux hd681-85zł mysz tracer vanquish 60zł

Klawiatury rzadnej ci do tej ceny nie polece bo z funkcja antighost od 100 w gore

Podkladki: roccat taito mini-59zł

Taito jest materialowa z antyslizgiem podspodem

Nie ma sensu kupowac nowej klawy bez antyghost lepiej dorzucic troche $

Gówno myszka podkładka mini na której będzie musiał 50 razy ruszyć myszką żeby się obrócić :)

Bierz tak: Superlux hd681 80-90zł, logitech g100s 100zł i a4tech x7-500mp podkładka duża tania i dobra (kupisz za 20zł na procpu)

Opublikowano

To tak co do słuchawek odpadają nie mają micro.Co do klawiatury musze zmienić bo aktualna ma z 2 lata i jest dojechana np ctrl nieraz się nie może wcisnąć.co do myszki to chyba dobra ważne żeby nie miała łączonych przycisków nie była lekka i nie miała dużo przycisków dodatkowych

dodatkowych.jeszcze zapytam co daje karta dźwiękowa bo takowej nie posiadam a przy lepszych słuchawkach może by się nadała.

Opublikowano

To tak co do słuchawek odpadają nie mają micro.Co do klawiatury musze zmienić bo aktualna ma z 2 lata i jest dojechana np ctrl nieraz się nie może wcisnąć.co do myszki to chyba dobra ważne żeby nie miała łączonych przycisków nie była lekka i nie miała dużo przycisków dodatkowych

dodatkowych.jeszcze zapytam co daje karta dźwiękowa bo takowej nie posiadam a przy lepszych słuchawkach może by się nadała.

Lepszy dźwięk. 20zł i masz zalman zm-mic1 do tych słuchawek...

Opublikowano

za 89 zł masz a4techa blood z podkładką nostromo z darmową wysyłką na allegro. Co do słuchawek do 100 zł ciężko coś fajnego znaleźć proponowałbym jakieś pchełki typu Roccat Syva które możesz w promocji za 60 zł ogarnąć.

ja mam qck mini i jakoś nie musze machać sto razy nie ma sensu przepłacać za podkładki które nic nie zmieniają. Wielu pro gamerów gra na mini.
Opublikowano

za 89 zł masz a4techa blood z podkładką nostromo z darmową wysyłką na allegro. Co do słuchawek do 100 zł ciężko coś fajnego znaleźć proponowałbym jakieś pchełki typu Roccat Syva które możesz w promocji za 60 zł ogarnąć.

ja mam qck mini i jakoś nie musze machać sto razy nie ma sensu przepłacać za podkładki które nic nie zmieniają. Wielu pro gamerów gra na mini.

NA MINI? XDDD Wszyscy proplejerzy co mają qck mają albo qck albo qck+ żeby zrobić pełny obrót i mieć dużo miejsca :)

@topic bierz to co napisałem nic lepszego w tej kwocie nie znajdziesz....

Opublikowano

@topic bierz to co napisałem nic lepszego w tej kwocie nie znajdziesz....

-Ok popatrzyłem na nią i podoba mi się tylko pytanie widziałem 2 tryby wyciskania klawiszy 1 pestkowanie 2 full auto czy to tak działa? I tak myślę że się nie nada do cs.Jeszcze pytanie czy nie będzie za mała bo moja obecna myszka ma 12 cm i jest trochę przymała.

-Podkładka nie będzie za mała? Jeszcze nie wiem bo planuje grać na mniejszych czułościach.

http://m.morele.net/product/details/715038/0 czy te słuchawki są dobre? Sorry za ewentualne błędy ale pisze z telefonu :D

Opublikowano

Ziomek nie biesz tego razera. Nie ma jakiś 2 trybów bóg wie czego i ona się nada do csa... Lepszej myszki za 100zł nie wycisniesz. Jak chcesz dokładać do czegoś to rival albo 50 zł do cmstorm alcora. JESZCZE RAZ CI PISZE ZE NIC LEPSZEGO CO PODALEM NIE ZNAJDZIESSZZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...