Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16] Dobry składzik na start (propozycja)

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż dział z gotowymi składami chyba umarł, to wrzucam Wam tutaj moją propozycję składu na start z Eredivisie. Całość zamknie się w 20k (kupowania na pałę), chociaż ja zapłaciłem sporo mniej. Gra się przyjemnie, szybkość połączona z solidnością daje dobre efekty. Oceny mile widziane.

Część gry (FIFA 13/14/15): 16
Hybryda (Tak/Nie): Nie
Liga lub narodowość: Eredivisie
Formacja: 5-2-2-1
Ilość monet: 20k maks.
Platforma: PC

http://www.futhead.com/16/squads/1388614/

Opublikowano

Dość interesujący skład, ale wydaje mi się, że taktyka na 5 obrońców nie pasuje tutaj za bardzo, ale nie ma raczej dobrych zawodników na ŚPO i ŚPD, więc to jest w sumie jeden z najlepszych wyborów.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

ŚPO to chyba jedynie Klaasen, który i tak jakiś genialny nie jest. Sam obawiałem się tak defensywnej formacji, ale jest lepiej niż się spodziewałem. Wystarczy mentalność ofensywna- środek pomocy wtedy robi całą robotę, Guardado to tańsza wersja Rakitica, jest po prostu wszędzie. Zauważyłem że mocno spadła liczba straconych goli a boczni obrońcy fajnie podłączają się do akcji. Póki nie zbiorę 100k na włoski skład ten jest dla mnie najlepszą opcją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...