Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Prezentacja serwer Exorian.pl

kulek55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom fajnie ale niepotrzebnie czytasz, jak masz komunikaty,, to w*****a widza gdy czeka aż ktoś przeczyta gdy on już dawno skończył.

Szczególnie gdy ktoś czyta wzrokowo. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Propsy za filmik tylko uwazaj na zagrajmarka bo zaraz w temat pewnie wpadnie xD

Oj Rafale, Rafale.

Jeśli już musisz się kogoś czepiać odnośnie zamykanych tematów, to powinieneś tylko mnie,

ponieważ to Ja was cały czas zgłaszałem, tak jak obiecywałem, więc nie rozumiem dlaczego zrzucasz winę na moderatora.

Chociaż po części domyślam się, że chodzi tutaj o ukrycie brudów, bo przecież nie napiszesz przyszłym graczom,

że tematy lądują w koszu, ponieważ robisz serwer na skradzionych nam (mam na myśli siebie oraz TreeN'a) rzeczach.

Swoją drogą ciekawy dopisek zrobiliście sobie przy nazwie serwera, lecz wątpię, aby ludzie "poznali prawdę".

Tego tematu i kolejnych, które się pojawią nie mam już zamiaru zgłaszać, gdyż zgłoszeń tych było zbyt wiele

i szczerze jestem już tym zmęczony, ponieważ to przysłowiowa syzyfowa praca, więc róbcie co chcecie.

Z pewnością zaraz Ty, albo Zodi wypomnicie mi kradzież własnego fanpage'a.

Fanpage ten został przeze mnie skasowany po tym, jak przez mniej więcej rok czasu

zajmowałem się nim i ani trochę nie obchodzi mnie to, że płaciłeś za reklamę,

ponieważ wypisałeś się ze strony bez słowa, nawet nie próbując wyjaśnić sytuacji,

w której pozbawiłem Cię praw administratora, a czepiać się mnie zacząłeś dopiero

po wpisie na osi czasu starego fanpage serwerowego.

Dlatego postanowiłem usunąć całą stronę, bo skoro Ty jej nie chciałeś, a mi do niczego

potrzebna nie była, to nie widziałem powodu, dla którego miałbym ją trzymać.

Możesz śmiało poruszać temat Resthei, czy tego, że wyexportowałeś kilkaset obiektów

lub że nic nie robiłem, czy co tam jeszcze sobie ubzdurasz, ale mnie to ani trochę nie rusza.

Przypominam, że więcej żadnego waszego tematu zgłaszał nie będę,

tak samo jak nie odpowiem na żadne wasze wypociny, które przedstawicie poniżej

lub w innych tematach.

Radzę innym nie wdawać się w dyskusję, aby nie zaśmiecać tematu użytkownikowi kulek55,

którego pragnę z góry przeprosić za ten post, ponieważ przez tę wypowiedź może zrobić się lekki burdel.

Jeżeli ktoś miałby mi coś do powiedzenia, to tylko poprzez Prywatną Wiadomość,

w przeciwnym razie nie otrzyma ode mnie odpowiedzi.

Pozdrawiam, Winchester

Opublikowano

Oj Rafale, Rafale.

Jeśli już musisz się kogoś czepiać odnośnie zamykanych tematów, to powinieneś tylko mnie,

ponieważ to Ja was cały czas zgłaszałem, tak jak obiecywałem, więc nie rozumiem dlaczego zrzucasz winę na moderatora.

Chociaż po części domyślam się, że chodzi tutaj o ukrycie brudów, bo przecież nie napiszesz przyszłym graczom,

że tematy lądują w koszu, ponieważ robisz serwer na skradzionych nam (mam na myśli siebie oraz TreeN'a) rzeczach.

Swoją drogą ciekawy dopisek zrobiliście sobie przy nazwie serwera, lecz wątpię, aby ludzie "poznali prawdę".

Tego tematu i kolejnych, które się pojawią nie mam już zamiaru zgłaszać, gdyż zgłoszeń tych było zbyt wiele

i szczerze jestem już tym zmęczony, ponieważ to przysłowiowa syzyfowa praca, więc róbcie co chcecie.

Fanpage ten został przeze mnie skasowany po tym, jak przez mniej więcej rok czasu

ponieważ wypisałeś się ze strony bez słowa, nawet nie próbując wyjaśnić sytuacji,

w której pozbawiłem Cię praw administratora, a czepiać się mnie zacząłeś dopiero

Dlatego postanowiłem usunąć całą stronę, bo skoro Ty jej nie chciałeś, a mi do niczego

Możesz śmiało poruszać temat Resthei, czy tego, że wyexportowałeś kilkaset obiektów

lub że nic nie robiłem, czy co tam jeszcze sobie ubzdurasz, ale mnie to ani trochę nie rusza.

lub w innych tematach.

Radzę innym nie wdawać się w dyskusję, aby nie zaśmiecać tematu użytkownikowi kulek55,

którego pragnę z góry przeprosić za ten post, ponieważ przez tę wypowiedź może zrobić się lekki burdel.

Pozdrawiam, Winchester

A wytlumacz mi moze dlaczego usunales mnie z fanpage za który ja placiłem a potem caly fanpage usunales mimo tego że to ja za niego płaciłem?

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Oj Rafale, Rafale.

lub w innych tematach.

Pozdrawiam, Winchester

Widzę że jakieś spiny a tym czasami nie byłeś w teamie? :D

No nic, kolejny nestium się szykuje xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Obejrzyjcie sobie Zapowiedź tego Administratora serwera i jaki komunikat wyskoczył na jego postaci podczas robienia tego filmiku, ziomek napier****a na WH macie tutaj dowód:

Filmik - 4:35minuta

SS z filmiku:

e244412508808763.png

Siemanko !

Zabezpieczenie level master

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

powiedzialem na filmiku ''nie wiadomo kiedy startuje'' poniewaz teraz jest tylko beta a Administracja serwera chce naprawde zrobic dobrze ten serwer bez zadnych bugow :) wiec nie wiedza sami kiedy skoncza :) skoncza serwer to powiedza albo ja nagram,mam bardzo dobry kontakt z [GA]Zodi ! Pozdrawiam ! dziekuje za wyswietlenia ! 

Opublikowano

Obejrzyjcie sobie Zapowiedź tego Administratora serwera i jaki komunikat wyskoczył na jego postaci podczas robienia tego filmiku, ziomek napier****a na WH macie tutaj dowód:

Filmik - 4:35minuta

SS z filmiku:

e244412508808763.png

Siemanko !

Niekoniecznie gracz musiał mieć wh logi sa tylko zapisywane po to zebysmy wiedzieli potem kogo mamy sprawdzic. Taki komunikat moze wyskoczyc graczowi np jesli ma lagi na swoim laczu

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Niekoniecznie gracz musiał mieć wh logi sa tylko zapisywane po to zebysmy wiedzieli potem kogo mamy sprawdzic. Taki komunikat moze wyskoczyc graczowi np jesli ma lagi na swoim laczu

Raczej nie jeżeli ma lagi tylko jeżeli szybko bije {hehe}

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...