Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy oplaca sie grac

Kingwar14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaczac grac w do ostatnio gralem 5 lat temu he. Chce kupić konto i pograc . oplaca sie wogole ? Jest teraz ts do DO? Jaki serwer wybrac . na co patrzeć przy kupnie konta ?

Balmora

Opublikowano

Witam chcialbym zaczac grac w do ostatnio gralem 5 lat temu he. Chce kupić konto i pograc . oplaca sie wogole ? Jest teraz ts do DO? Jaki serwer wybrac . na co patrzeć przy kupnie konta ?

Grałem w DO przez 6 lat, a skończyłem jakiś czas temu. Mam pewien sentyment do tej gry, ale to nie wystarcza by do niej wrócić. Myślę, że najlepszym wyborem byłoby zobaczenie jak to wszystko wygląda, a dopiero myśleć o kupnie. Bardzo dużo rzeczy dodali lub zmienili. Jeżeli chciałbyś zacząć od nowa to współczuję.  

Na co patrzeć w trakcie kupna ? 

Na DMG. Jeżeli masz paść i tak padniesz. Patrz jakie wyposażenie posiada konto tzn. ilość PP, LF4, rodzaj formacji dron, statek (choć to nie wielkie problem). 

gfgdf

Opublikowano

Wprowadzono zbyt dużo zmian. Bardzo długo zajmie ci ogarnięcie wszystkich opcji podczas walki. Jeżeli chcesz darkorbit sprzed 5 lat, to zawsze możesz zagrać na serwerach prywatnych, które są ponad 9000 razy lepsze od oficjalnego.

Opublikowano

Serwery prywatne fajna opcja tylko na chwile , nie mam czasu grac od poczatku bo ciagle pracuje dodadkowo chce miec zawsze dostep dobserwera a znjac privy to sa ciagle ofline?. Dlatego chce kupic konto na globalnym . Ile maxymalnie mozna miec lf4 ? Duzo osob jest dostępnych na ts ?

Balmora

Opublikowano

Serwery prywatne fajna opcja tylko na chwile , nie mam czasu grac od poczatku bo ciagle pracuje dodadkowo chce miec zawsze dostep dobserwera a znjac privy to sa ciagle ofline?. Dlatego chce kupic konto na globalnym . Ile maxymalnie mozna miec lf4 ? Duzo osob jest dostępnych na ts ?

>a znjac privy to sa ciagle ofline?

skoro nie sprawdziłeś to co po co tak głupio piszesz? działają 24/7 nigdy nie spadają, np. taka andromeda jeździ już od pół roku na rowerku. Gra dużo graczy, są teamspeaki, klany, wojenki, czego chcieć więcej? Nie musisz grać od początku, od czasu do czasu ktoś konto sprzedaje. I zapłacisz 20 zł za full elitke a nie 150. Ale twój wybór, życzę powodzenia w darkorbit w 2015 roku ... już 5 lat temu ludzie dopisywali skrót [DaDG] do nicku co znaczyło "darkorbit is a dying game".

Opublikowano

Warto grać od początku. Gdy zagrasz na serwerze gdzie jest dość dużo graczy i znajdziesz spoko klan to szybko i przyjemnie pójdzie :) Gdy chcesz kupić konto to musisz patrzeć żeby miało trochę LF4, chociaż 36PP i żeby było w miarę ogarnięte :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...