Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wot - problem z setupem

ramcio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wczoraj musiałem całkowicie odinstalować wota z systemu ponieważ miałem problem z komputerem i musiałem go zainstalować od nowa. Dzisiaj pobrałem installer z głównej strony wota o nazwie ,,wot internet installer,, i w nim cały problem. Mianowicie gdy klikam w ikonkę tego pliku nic się nie pojawia - żaden błąd, error, okienko. Kompletnie nic i nie wiem jak z tym sobie poradzić ,, Jakieś pomysły jak to włączyć albo zainstalować wota w inny sposób?

Opublikowano

Siemka. Wczoraj musiałem całkowicie odinstalować wota z systemu ponieważ miałem problem z komputerem i musiałem go zainstalować od nowa. Dzisiaj pobrałem installer z głównej strony wota o nazwie ,,wot internet installer,, i w nim cały problem. Mianowicie gdy klikam w ikonkę tego pliku nic się nie pojawia - żaden błąd, error, okienko. Kompletnie nic i nie wiem jak z tym sobie poradzić ,, Jakieś pomysły jak to włączyć albo zainstalować wota w inny sposób?

Wszystkie aktualne sterowniki? DirectX? Spróbuj uruchomić jako administrator, lub w trybie zgodności :) Ew. przeinstaluj launcher, może być tak, że z poprzedniego klienta zostały jakieś pliki :) 

Opublikowano

Format.

A tak na serio, spróbuj zrestartować pc, możliwe że uruchomił się proces, ale nie pokazało okienko. Po tym powinno być ok.

Opublikowano

Reset PC nic nie dał, nie da się nadal włączyć setupa a w procesach nie ma niczego związanego z wotem. Sterowniki aktualne.

Nic po za formatem Ci nie pozostaje. Wi dows tak ma, ze niektore proframy czasem sie nie chca odpalic i trzeba formatowac... Ew. Zainstaluj u kogos i skopiuj folder z wotem do siebie a potem go pobierz przez WoTLauncher.exe

Opublikowano

Jak miales problemy z pc zamiast formata przywroc system do tej daty kiedy ci dzialal normalnie, po czym przeczysc ccleanerem

Opublikowano

Tak próbowałem, napisałem też do supportu i zrobiłem to co mi kazali ale nic nie pomogło, zostaje chyba jedynie zrobić format - ehh znowu instalowanie wszystkich aplikacji, sterowników itd. Kocham to ^^

Opublikowano

Tak próbowałem, napisałem też do supportu i zrobiłem to co mi kazali ale nic nie pomogło, zostaje chyba jedynie zrobić format - ehh znowu instalowanie wszystkich aplikacji, sterowników itd. Kocham to ^^

Sprawdz czy odswiezenie systemu ci pomoze .

Moze format nie bedzie potrzebny .

Wtedy zaoszczedzisz troche czasu ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano
Jeśli pojawia mi się jakikolwiek błąd to:
- odinstalowuję WoT-a
- wchodzę na "Mój komputer" > Organizuj > Opcje Folderów > Widok > Ukryte pliki i foldery > zaznaczam Pokaż wszystkie pliki i foldery> Zastosuj
- wchodzę Dysk C > Użytkownicy > Twoja nazwa (ikona z kłódką)> AppData > Roaming > usuwam folder Wargaming.net
- odpalam CCleaner oczyszczam pliki + rejestr
- instaluję WoT na nowo

Wszystko działa prawidłowo

Miałem taki problem jak Ty lecz po tym zabiegu wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...