Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny M4A1s

Ruffneck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się czy zakupić jakąs m4 bo ceny drastycznie spadły w dół tylko martwie się, że potem z powrotem nie wzrosną. Czytałem gdzies, że ma byc patch wyrównujacy nerfa m4a1s, ale czy jest to pewne? 

Jeżeli powiecie, że tak to jaką m4a1s polecacie do 9,5 euro?

Opublikowano

Czy będzie patch wyrównujący nerfa tego nie wie nikt.

Według mnie ceny wzrosną nawet bez patch'a, może nie do takich jakie były przed ale wzrosną z czasem.

Co do m4a1-s do 9,5 "ojro" to : Gurdian FN, Atomic Alloy FT ST, Bazyliszek MW ST, Blood Tiger FN ST

Opublikowano

Naoglądali się izaka i wszyscy przekonani że będzie patch naprawiający. To jest Valve im to wieki zajmie więc takie gdybanie nie ma sensu. Jedyne co wiadomo nie opłaca się ich sprzedawać a czy kupić to już twój wybór ale możesz czekać nawet i pół roku zanim ją poprawią żeby była grywalna.

Opublikowano

Osobiście Kupiłem M4A1-S Arcydzieło FT za 58€.

Ceny przed patchem wynosiły 80-90€.

Aktualnie trzymam tę broń. Ceny napewno wzrosną, już widzę na swoim skinie lekką tendencję w górę, więc na tańszych też będzie.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

W mojej opinii też powinny wzrosnąć prędzej czy później. Gdybym tylko miał za co to już bym tego nakupował :P

Zmiany tej broni są nieuniknione, tylko nikt nie wie kiedy ani czy na lepsze.. No ale chyba już gorzej być nie moze to m4 w jakimś stopniu wróci do swojej zajebistości, choć i tak nie jest najgorsza :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Tak szczerze nie wiadomo czy będzie buff, mi powiem wam gra się tak samo jak przed nerfem tej m-ki. Co do cen to bez nerfa pewnie wzrosną niektóre z nich ale nie o 10 euro, od 3-5 euro powinny. Wiem na pewno tyle że dużo osób straciło na kupnie m4a1-s Knight Souvenir - Poprawka, stracili na kupnie każdej M-ki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...