Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż na dłoni.

HarveyDent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś z osób tutaj obecnych miał robiony tatuaż na dłoni?

Mam kilka pytań:

1) czy zewnętrzna strona dłoni to miejsce, które jest szczególne bolesne podczas tatuowania, tak jak np. żebra?

2) czy tatuaż trzeba poprawiać przez to, że jest on w takim własnie miejscu (narażone na otarcia, moczenie w wodzie, itp)?

Opublikowano

Co ma styl tatuażu do tego, czy będzie go trzeba poprawiać?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Co do poprawiania tatuażu...

Z czasem możesz mieć lepsze rzeczy, na które będziesz wydawał pieniądze, bo dom, bo dziecko, bo żona, bo wątroba. Już nie będzie czasu ani pieniędzy na poprawianie i możesz zostać z podniszczonym dziełem. Zastanów się nad miejscem, które nie jest ciągle narażone na urazy.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Z tego co widzę ten tatuaż wychodzi na przedramię.

Mam rozumieć że robisz przedramie i wchodzi na dłoń?

Ja sam zrezygnowalem z robienia dłoni gdy moja biomechanika powinna na nią wchodzić.

Mój zaufany tatuażysta odradził tego miejsca wlasnie ze względu na otarcia + problem z okryciem tego w lato ( tatuaż ci się przepali , wyblaknie od słońca )

2. ból - jeżeli to twoj 1 tatuaż to licz się z bólem podczas wypełniania tyle ode mnie :)

PS - cover i tak kiedys bedziesz musial zrobić i tak

a dodam jeszcze od siebie ze gdybys zrobil tatuaz na dloni to tydzien absencji bez wychodzenia z domu bo bylyby problemy z gojeniem tego 

pozdro ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

@JacobNnUK

@Immoral

A co możecie mi powiedzieć o dziaraniu wewnętrznej strony przedramienia?

Wiele osób sobie dziara przedramię, ja poleciłbym sobie cytat w tym miejscu jakiś wydziarać, bo z*********e to wygląda. Co do bólu to da się przeżyć.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...