Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy stanieje w Polsce PS4 o te 200zł ?

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy stanieje w Polsce w październiku PS4 o te około 200zł ? Czy to tylko plotki i obłuda? Bo za 1200 jestem w stanie się skusić na tą konsolkę :) A wolałbym kupić ją nówkę i tą nową wersje CUH-1216A

I jak ktoś może ocenić grywalność w Dying Light na PS4? Grafika jak najbardziej ok? Konsola radzi sobie z takimi grami i płynnością w 30fps? Czy są częste dropy?

Opublikowano

Co  do gry, jestem dopiero w połowie, ale fajna grafika, dobra rozgrywka, nie narzekam. Co do konsoli, trudno powiedzieć, za 1200 zł wątpię troszkę aby aż tak z ceny zjechała, mimo że to jest już za niecały miesiąc, zobacz ceny chociażby w media expert konsola stio po 1600/1700 zł i to też zalezy jaki zestaw, a słyszałam że mają być droższe ale to też zalezy z jaką grą wyjdzie, konsole aż tak szybko nie tanieją, zobacz sam na stanie PS3 nowe jest po 700 zł niecałe i to 12 GB , a zobacz ile już stoi ps4, więc hmm warto poczekać, ale nie wątpię serio aby w październiku TEGO ROKU miało staniec.

Też nie zwracaj uwagi na ceny ps4 używane, bo mają zawsze mniej gwarancji bądź wgl itp

A pomyśl sb jak by teraz  ps4 NOWE kosztowało 1200 zł to używki by były tańsze od ps3 xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie no używki chodziłby miedzy 900-1000 to dalej wiecej jak ps3, a ps3 trzyma cene bo jest masa gier i duzo osob ktore jeszcze takie ps3 kupuje.

Edit: Głównie chodziło mi o tą informacje o obniżce, w Japoni będzie , w EU podobno też. .

Opublikowano

Ceny spadną, a w zasadzie już spadają, teraz można kupić bez problemu najnowszy model z dyskiem 1TB (Ultimate Player Edition) taniej niż model 500GB.

Nie widzę w tym nic dziwnego, normalny proces jaki miał miejsce w przypadku poprzednich generacji. Nie dość, że konsola w listopadzie będzie obchodzić 2 urodziny istnienia na rynku, to w dodatku produkcja PS4 była najtańszą z dotychczasowych stacjonarek od Sony.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie no używki chodziłby miedzy 900-1000 to dalej wiecej jak ps3, a ps3 trzyma cene bo jest masa gier i duzo osob ktore jeszcze takie ps3 kupuje.

Edit: Głównie chodziło mi o tą informacje o obniżce, w Japoni będzie , w EU podobno też. .

no niby tak, ale hmm ceny używek no sa po 1200 żł +, ale czy do 2 tygodni cena aż tak spadnie toi naprawdę wątpię. No chyba że zaczną wychodzić nowe wersje jak miała pse ( slim, super slim ) no to jest szansa na niższa cenę. Chociażby ja polecam kupić samą używkę :P na allegro z 1tb widziałam za 1400 zł i na 2 letniej gwarancji ;p

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...