Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diax Droga do Mastera

Mati077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam że jeśli człowiek jest dobry w tym co robi to na pewno będzie szedł do przodu. Co do filmiku to tak trochę wchodzisz prawie w każdy spellek co tam ktoś rzuci i jedyne co to tam tym ultem ulta lux uniknąłeś.

Problem diamentu V i IV dotyczy tego że to zwane przeze mnie "trzecie elo hell". - pierwsze masz tam gdzieś w tych brązach, drugie w platynie, trzecie w tym diamencie. Osobiście gram na topie no i nie raz się zdarza że mimo moich starań to drużyna nóżkę podstawi. Ogólne mid gra najważniejszą rolę w drużynie, więc jeśli zniszczysz kolesia w enemy i w miarę ogarniesz tam pomoc dla bota, czy tam topa to gierkę powinieneś wygrać.

Podsumowując to wszystko razem z moją opinią to po materiale uważam że do tego masterka to długa droga. Czemu? A, to dlatego iż poziom na d2/d1 jest bardzo wysoki w porównaniu do tego cyrku d5/d4. I ogólnie jakoś tak biorąc to raczej większość ludzi siedzących na zedzie tak ciska, albo i lepiej. Będziesz się dowiadywał tego na soloq, więc powodzenia w wbijaniu LP :)

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

P5 to jakaś masakra ;/ może kiedyś wyjdę, kolega mówił że łatwiej było mu wyjść z II do I niż z V do IV ;d

A co do gierki spoko, ale chyba granie jedną postacią nie daje dużej satysfakcji i w razie bana postaci zostajesz zniechęcony i grasz byle jak bo nie grasz postacią którą sobie wymarzyłeś.

Ale co ja tam wiem w tym p5! xD 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

@olifian  Dobrze prawisz :) Konto zrobilem w tym sezonie a schody zaczely sie jak wbilem do Diamondu ludzie szybko sie zniechecaja jak trafia na dobrego przeciwnika... Bylem w 3 i spadlem do 5 :(
@UmiZoomi Rzadko banuja Zeda ale mam jeszcze pare asow w rekawie ;P Mozemy zagrac jakies duo jak chcesz 

Opublikowano

Jeśli chodzi o filmik montaż-w ogóle go nie ma, ale to zbytnio nie jest ważne tutaj, kompilacja kili spoko :), początek za przeproszeniem "zjeba*eś" czułem się jak elise w formie pająka xD w tym sezonie wątpię, ale życzę powodzenia ;D, jeśli oceniając skill w filmiku jest ok nie najgorzej :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Wystarczy tylko wiedza o grze, troszke skilla i ogranie, a ze spokojem mozesz dojśc do słabego mastera. ;) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Beneko To bylo moje pierwsze spotkanie z Sony Vegas;C do nastepnego sie przyloze ale troche poczekasz ;)

Arro On my way tho :D

Nie przejmuj się, każdy miał tak samo... ja też teraz na nowo staram się "przyzwyczajać" i uczyć montować w vegas ;D, bywało gorzej nie każdy robił od razu filmiki na poziomie ponad skale ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Roznica pomiedzy D5 a Masterem jest ogromna, jesli myslisz, ze latwo pojdzie to sie mylisz. Zed to useless pick w soloq, trzeba byc naprawdę ostro skillowo ponad przeciwnikiem, zeby moc kerowac tym gierki. Bardziej by Ci sie oplacalo grac jaką Ahri czy Syndra. 

Powodzenia anyways.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...