Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest absurdalnego w robocie który stoi na galaktyce?

---

Suisei no Gargantia

ChäoS;HEAd

Shingetsutan Tsukihime

Darker than Black: Ryuusei no Gemini

Elfen Lied

Z tym robotem to ironia, czy co?

Co do darker than black to czemu polecasz drugą czesc, a nie pierwsza?

Darker than black mam zamiar kiedyś obejrzeć, obejrzalem z 2 lata temu 4 odcinki i nic nie zrozumialem, wiec porzucilem. Ale moze bylem po prostu glupi, nie wiem.

Pozostale anime - sprawdze.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Z tym robotem to ironia, czy co?

Co do darker than black to czemu polecasz drugą czesc, a nie pierwsza?

Darker than black mam zamiar kiedyś obejrzeć, obejrzalem z 2 lata temu 4 odcinki i nic nie zrozumialem, wiec porzucilem. Ale moze bylem po prostu glupi, nie wiem.

Pozostale anime - sprawdze.

Tak, ironia.

Pierwszą cześć poleciłem ci w poprzednim poście + wydaje mi się że drugą można obejrzeć bez znajomości pierwszej.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Sword art online wszystkie sezony

Fate/stay night i reszta sezonów

OverLord,

Czy to żart?

Opublikowano

Sword art online wszystkie sezony

Fate/stay night i reszta sezonów

OverLord,

Sao - średniak

Fate/stay night, fate/zero, fate ubw - oglądałem.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

z serii Fate/ najbardziej ambitne jest Fate/Zero, stay night nie, a ubw nawet ok

Darker than black nie jest trudne do zrozumienia, naprawdę warto obejrzeć!

Opublikowano

z serii Fate/ najbardziej ambitne jest Fate/Zero, stay night nie, a ubw nawet ok

Powiem tak.

Coś trudnego do zrozumienia przez głupca zostanie "zrozumiane", przez w miare inteligentnego zostanie dostrzeżone to, co ciężej zrozumieć, a przez inteligentnego wszystko zostanie zrozumiane.

Jak ogladalem darker than black to wszystko bylo strasznie chaotyczne. Będe oglądał serie, które wstrzymalem (mushishi, monogatari series second season, darker than black) w wakacje, kiedy będę miał więcej czasu. Na dokladne ich przeanalizowanie

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

Opublikowano

Sao - średniak

Oglądałem na razie tylko I sezon, więc:

- pierwsze 14 odcinków = bardzo dobre

- reszta odcinków = dobra

Fate/stay night, fate/zero, fate ubw - oglądałem.

Obowiązkowe serie dla fanów najlepszych anime (chyba, że ktoś nie lubi walk).

Fate/Stay Night 2006 też było świetne, a pod kilkoma względami nawet lepsze niż Fate/Zero (muzyka, lepiej przedstawione i o wiele dłuższe sceny akcji). To, że w Fate/Zero wysilili się na większą ambitność nie znaczy, że anime oglądało się przyjemniej. Zresztą ta postać studencika i jego sługi psuły nastrój powagi.

Darker than Black było bardzo dobre, ale II sezon również. Poza tym są jeszcze świetne OAVki dziejące się między I, a II sezonem.

Jak ogladalem darker than black to wszystko bylo strasznie chaotyczne.

Poniekąd się z tobą zgodzę bo ten I sezon taki był. Jednak oglądałem go bardzo dawno temu.
Opublikowano

Oglądałem na razie tylko I sezon, więc:

- pierwsze 14 odcinków = bardzo dobre

- reszta odcinków = dobra

Obowiązkowe serie dla fanów najlepszych anime (chyba, że ktoś nie lubi walk).

Fate/Stay Night 2006 też było świetne, a pod kilkoma względami nawet lepsze niż Fate/Zero (muzyka, lepiej przedstawione i o wiele dłuższe sceny akcji). To, że w Fate/Zero wysilili się na większą ambitność nie znaczy, że anime oglądało się przyjemniej. Zresztą ta postać studencika i jego sługi psuły nastrój powagi.

Darker than Black było bardzo dobre, ale II sezon również. Poza tym są jeszcze świetne OAVki dziejące się między I, a II sezonem.

Poniekąd się z tobą zgodzę bo ten I sezon taki był. Jednak oglądałem go bardzo dawno temu.

Ten temat służy, zeby wyspisywać tytuly wraz z argumentacją, a nie sobie patrzysz na poprzednie posty, cytujesz i wystawiasz swoje zdanie tam gdzie niekoniecznie ludzi interesuje.

Co mnie w tym temacie obchodzi co sądzisz o sao (mam inna opinie, dla mnie to anime średnie) czy fejtach? Najlepiej jakbys w ogole nie pisal w moich tematach, bo twoje opinie mi nie pomagają.

EGd2kyn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...