Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tym koncu swiata?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec świata nie zawsze musi kończyć się uderzeniem nieznanej materii w Ziemię,może odbyć się na poziomie naszej zrozumiałości o ostatecznej zagładzie Naszej planety.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Tak oczywiście będzie tak samo pod koniec wyjdzie godzilla z morza i zacznie niszczyć kontynenty. Serio wierzysz że będzie koniec świata? wiesz ile już przeżyliśmy takie końce? znowu jakiś badacz chciał zyskać pięć minut chwały i powiedział info z dupy, wyluzuj idź spać i normalnie idź do szkoły rly xD 

Opublikowano

Końców świata to przeżyłem z 10 i nadal nic... . Ludzie sie napalają na takie bezsensowne przepowiednie..

Opublikowano

23 września ma być uruchomiony wielki zderzacz hadronów w C.E.R.N i niby mają otworzyć jakiś portal do innego wymiaru.

Może pani od Fizyki odwoła kartkówkę.  :yay:

Opublikowano

Końca świata nigdy nie będzie . Ludzie ciągle się rozwijają . " Koniec nadejdzie najszybciej kiedy sami się wyrżniemy w pień " . Zobacz jak ludzie rozwinęli się przez ostatnie 100lat . Nawet jeśli jakieś coś ma spaść na ziemię za kilka tysięcy / milionów lat ( jakaś asteroida / koniec słońca /  jakieś plagi itd. ) to z pewnością ludzie osadzą się na jakiejś  innej planecie , znajdą inne sposoby na uzyskanie energii / pokarmu . . .

Nie ma co rozmyślać , trzeba się cieszyć tym , co mamy teraz i robić wszystko na co mamy ochotę  ;p Może niedługo będzie inwazja zombie xD  , kto to wie

https://www.youtube.com/watch?v=CxxY30Mvx-c

Zrozumiecie o co mi z tym chodziło :p  to jedno słowo które może zmienić nastawienie do życia <3

I nic więcej :D

Opublikowano

Chodzi ci autorze o 23.09.15? Albo o 24.09.15 ew. o 28.09.15? Jedna sprawa to to, że 23 września ma być uruchomiony wielki zderzacz hadronów w C.E.R.N i niby mają otworzyć jakiś portal do innego wymiaru.Druga sprawa to wizyta papieża w USA i spotkanie z Obamą, które może zaowocować czymś przełomowym w życiu politycznym i społecznym no i trzecia sprawa, to to, że obecnie trwa chyba Szmita - żydowskiego święto i ponoć zawsze podczas tych świat coś się dzieje, np. według jakiś tam wyliczeń w czasie jednej ze Szmit doszło do ataku na WTC.I to tyle jeżeli chodzi o "atrakcje na wrzesień".O końcu świata w tym miesiącu nic nie słyszałem.

W CERNie po prostu mają zwiększyć moc bodajże 14TeV i szukać nowych cząstek(nowy model standardowy). Te portale to jakaś bujda.Ps. może tutaj chodzi o mikroskopowe czarne dziury. 

Deus vult

Opublikowano

może nie ten temat ale co tam ;p

https://www.youtube.com/watch?v=H25p8W28CRw

https://www.youtube.com/watch?v=_PnsD4sHPKs

coś w tym musi być . . .

Nie wiem jak wam , lecz mi wydaje się , że Prezydenci , Partie , mafie , większe organizacje itd. to tylko pionki .Nad dym wszystkim jest ktoś lub coś ważniejszego , coś co kieruje tymi wszystkimi pionkami . Mniejsza :P

Nie sądzicie , że to dziwne , że nagle zrobiło się tak głośno i tech uchodźcach ? To dobra szansa dla Putina . Skąd mamy pewność , że Ci ludzie nie pracują dla niego ?  Sam się czasem zastanawiam , co jest z tym wszystkim i nie wiem co mam o tym myśleć  :pls:

Jednak uważam , że większość przestępstw , morderstw , sytuacji światowych jest zaplanowanych z góry i nie mamy na to żadnego wpływu

Opublikowano

może nie ten temat ale co tam ;p

https://www.youtube.com/watch?v=H25p8W28CRw

https://www.youtube.com/watch?v=_PnsD4sHPKs

coś w tym musi być . . .

Nie wiem jak wam , lecz mi wydaje się , że Prezydenci , Partie , mafie , większe organizacje itd. to tylko pionki .Nad dym wszystkim jest ktoś lub coś ważniejszego , coś co kieruje tymi wszystkimi pionkami . Mniejsza :P

Nie sądzicie , że to dziwne , że nagle zrobiło się tak głośno i tech uchodźcach ? To dobra szansa dla Putina . Skąd mamy pewność , że Ci ludzie nie pracują dla niego ?  Sam się czasem zastanawiam , co jest z tym wszystkim i nie wiem co mam o tym myśleć  :pls:

Jednak uważam , że większość przestępstw , morderstw , sytuacji światowych jest zaplanowanych z góry i nie mamy na to żadnego wpływu

Za bardzo fantazjujesz moim zdaniem. Z jedynych teorii spiskowych, która wydaje się być realna to to, że Putin wspiera ISIS. 

Opublikowano

Za bardzo fantazjujesz moim zdaniem. Z jedynych teorii spiskowych, która wydaje się być realna to to, że Putin wspiera ISIS. 

Może tak :P jednak w każdej z tych teorii znajdziesz trochę prawdy . Może jest to mieszanie ludziom w głowach jednak coś w tym jest. . .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem przyszykowany na tę ewentualność, buduje schron w minkrafcie wiec koniec świata nie jest mi groźny. 

A tak na serio to takie pierdolenie żeby było co na onecie udostępnić xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Znowu jakiś koniec świata się szykuje? Tyle końców świata już żeśmy wszyscy przeżyli, że jeden w tę czy w tę nikomu nie powinien zaszkodzić :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Daję radę, żyję chyba w innej rzeczywistości ;d jak coś jakiś czas xD

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...