Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynanie na raavia

10minutt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem w metina i chciałbym zacząć grać na ravia.eu bo to serwer hard tak jak lubie i pytanie czy ten serwer trzyma poziom i warto poświęcać swój czas na grę na nim? Jest miłą atmosfera i zarząd serwera interesuje się nim? Prose o jakieś informacje dotyczące ravii ;)

I jak już to lepiej grać ja S1 czy na S2?

Opublikowano

Nie warto, są lepsze alternatywy niż dla tego shitu jakim jest ravia. Pograj sobie na Vesterisie, lub Balmorze s2. Aktualnie na ravii gra z 500 osób nie wiecej.

Opublikowano

na Vesteris są yangi na allegro po 1kkk za 10zł.. taka niska cena za tyle kapuchy troche mnie martwi wysokimi cenami na serwerze i dużą liczbą botów.. chyba że się mylę bo jeśli naprawdę warto tam grać to sm sobie takie 1kkk sprawie na początek .. wypowie się ktoś jeszcze?

A jakieś zagraniczne Hard serwery? Bo ograniczyłem się tylko do PL a zapomniałem że są też jakieś zagraniczne.. może coś wartego polecenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...