Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam przygodę z ligą legend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem i dopiero się uczę grać w ligę legend, oglądałem dużo sławnego polskiego gracza Norberta Gierczaka i z tego miejsca chciał bym go serdecznie pozdrowić, jego steam nauczył mnie wiele min. jak się nie poddawać i walczyć do końca, opanować emocję, i oprowadził mnie trochę po świecie ligi legend stąd już trochę umiem.

Oto mój 1 normalny mecz, wiem, nie ma co sie chwalić ale nie przyszedłem tutaj się chwalić bo nie ma czym bardziej prosił bym was o jakieś rady jak poprawić mój styl gry bo dopiero zaczynam ale jak już wcześniej wspomniałem oglądałem trochę Norbiego, możecie mnie też zaprosić do znajomych na lolu zawsze będzie lepiej gdy będę miał qumpli z naszego ukochanego MPCFORUM.

Mój cel to :

-nauczyć się grać

-wbić 30 lvl

i tyle xD

5076814428163941430663.png2378314428163941430663.png

<p>.

Opublikowano

i chcesz mi powiedzieć że 200 farmy zrobiła osoba która gra 4 gre w życiu w lol-u ?...

5poz = 4/6 gier max. takie osoby ledwo wiedzą jak działa postać a tym bardziej

jak poprawnie się farmi... większość nawet nie zwraca na to uwagi tylko bije stwory

jak im się podoba... innymi słowy nie chce mi się wierzyć że to twoja 4 gra w lol-u

Opublikowano

Trochę takie podejrzane xD, nie wygląda mi to na "beginera" xD, ale tak czy owak wp bo dziwne statystyki jak na 1=raz ;o

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Grałem z nim kilka razy...

szkoda że nie masz tych 16 czempionów xD ale może jutro dobijemy ci brakujące pz ;x !...

a co do jego gry to całkiem ładnie ogarnia... jeśli tak jak mówi są to jego początki...

grałem z wieloma młodymi "lol-owcami" ( fajne słowo ) i nikt jeszcze nie grał tak dobrze jak on ;x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...