Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy i Imigranci.

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, gdzie ich jest najwięcej? Podobno idą do Niemiec, to mogą wpadnąć do dolnegośląska? 

Opublikowano

najwiecej bedzie na południu bo te wszystkie ukrainy itd maja tu blisko

Troszkę jeżdżę i widziałem już kilka grupek tych brudasów w okolicach Zakopanego - Krupówki oraz Bielsko-Biała obok galerii handlowej.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

na dolnymśląsku już są w miejscowości Sulistrowiczki ~ 40km od Wrocka

jak ich spotkam to telefony pozabieram :)

ps. to nie są brudasy tylko dzikusy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Niby mają iść do Niemiec, ale słyszałem że Pani Merkel ma zamknąć granice (czy nawet już to zrobiła) i zapewne zrobi się nie ciekawie, bo pierw ich zaprosiła a potem ich nie wpuściła. 

xD 

Opublikowano

Ehh to poważny problem jest... Na początku mieli być tylko chrześcijanie a teraz rząd zdrajczyni kopacz wpuszcza również muzułman (islamistów dokładniej) którzy z asymilacją mają problem

r9wfFzB.png

Opublikowano

Polacy to zbyt nietolerancyjny naród. ;P

I PRZYNAJMNIEJ RAZ WYJDZIE NAM TO NA DOBRE.

Opublikowano

Pewnie przeczytaliście to już wiele razy w internecie, ale... Jak tak dobitnie potrafią walczyć o swoje prawa w innych krajach to równie dobrze mogą walczyć o swój kraj.

A co do zamachowców, mam nadzieje, że zostaną odnalezieni i rozstrzelani zanim dopną swego!

Opublikowano

@BesieK jakby teraz walczyli za swój kraj jak walczą na granicach Włoszech, już dawno by to odbili...

Opublikowano

Pewnie przeczytaliście to już wiele razy w internecie, ale... Jak tak dobitnie potrafią walczyć o swoje prawa w innych krajach to równie dobrze mogą walczyć o swój kraj.

Tu się nie zgodzę. To dzikusy fakt, ale oni nie mają jak się bronić. Polecam poczytać o kamikadze dowiesz się wtedy o co chodzi. :P

Opublikowano

A co do zamachowców, mam nadzieje, że zostaną odnalezieni i rozstrzelani zanim spełnią wolę tego cwela allaha.

Gold member, 3k+ postów, młodszy ode mnie o 20 dni a pisze takie rzeczy?

Nie wiesz że za to możesz zgodnie z artykułem 196 kodeksu karnego dostać do 2 lat więzienia?

Art. 196. Obraza uczuć religijnych

Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny

Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

A i nie piszcie że Ukraińcy którzy przyjeżdżają do Polski to brudasy itp. Znam wielu Ukraińców i każdy z nich normalnie pracuje i asymiluje sie z otoczeniem.

Edit: Widzę że jestem już w idiotyzmach na mpc :) Pozdrawiam wszystkich moich znajomych, rodzinę i moje zwierzaki!

Opublikowano

Pewnie masz racje, jednak rzygać mi się chce jak patrzę na to co się dzieje na świecie przez ten ich fanatyzm.
Ba... w Europie :x

Swoją drogą jak nasza "kochana władza" będzie dalej robiła to co robi to będziemy mieli sytuacje taką jaka jest teraz w Szwecji, gdzie obywateli kraju za obronę demokracji pakuje się do więzienia i obarcza winą za ksenofobie, a gwałcicieli wypuszcza na wolność. Do tego zmierza ten kraj.

Opublikowano

Gold member, 3k+ postów, młodszy ode mnie o 20 dni a pisze takie rzeczy?

Nie wiesz że za to możesz zgodnie z artykułem 196 kodeksu karnego dostać do 2 lat więzienia?

Art. 196. Obraza uczuć religijnych

Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny

Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

A i nie piszcie że Ukraińcy którzy przyjeżdżają do Polski to brudasy itp. Znam wielu Ukraińców i każdy z nich normalnie pracuje i asymiluje sie z otoczeniem.

Sory, ale to nie jest religia. To coś znacznie gorszego.

Opublikowano

Marceli99 ale ja nie twierdzę inaczej ale nie można na tak dużym forum, na którym jest dużo dzieci pisać "cwela allaha" bo zaraz ktoś uprzejmy się znajdzie i nasz kolega będzie miał nieprzyjemności. 

Odwołuję się tutaj do portalu sadistic.pl na którym ludzie za pisanie podobnych sformułowań dostawali wezwania do prokuratury bo jakiś ośrodek monitorowania zachowań bla bla bla ich podali do prokuratury.

Masz linka http://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/1,35241,16511693,Hejterzy_na_celowniku__Lawina_zgloszen_o_sciganie.html

A co do tematu to sie nie ma co bać, oni nie chcą żyć w Polsce.

Opublikowano

Zależy, jaka jest ich intencja. Nie możemy generalizować i wrzucać wszystkich "uchodźców" do jednego wora - większość to zgraja młodego, krzepkiego chłopa, który spierdziela nie tyle przed wojną, ile przed ubrudzeniem rączek, to fakt. Ale nie można zapominać też o tych wszystkich pokrzywdzonych dzieciakach, ich matkach i ojcach, którzy uciekają przed okrucieństwem wojny gdziekolwiek, gdzie ktoś jest w stanie zagwarantować im azyl, a nie tam, gdzie dostaliby największy zasiłek. Kierunek migracji określany jest na zachodnią Europę, ale przykładowo, w okolicach mojej rodzimej miejscowości istnieje ośrodek dla uchodźców, który w przyszłym tygodniu ma przyjąć 75 osób. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Islam to religia szatana. 

Zależy, jaka jest ich intencja. Nie możemy generalizować i wrzucać wszystkich "uchodźców" do jednego wora - większość to zgraja młodego, krzepkiego chłopa, który spierdziela nie tyle przed wojną, ile przed ubrudzeniem rączek, to fakt. Ale nie można zapominać też o tych wszystkich pokrzywdzonych dzieciakach, ich matkach i ojcach, którzy uciekają przed okrucieństwem wojny gdziekolwiek, gdzie ktoś jest w stanie zagwarantować im azyl, a nie tam, gdzie dostaliby największy zasiłek. Kierunek migracji określany jest na zachodnią Europę, ale przykładowo, w okolicach mojej rodzimej miejscowości istnieje ośrodek dla uchodźców, który w przyszłym tygodniu ma przyjąć 75 osób. 

Jakoś nie widać dzieci i matek. 

Deus vult

Opublikowano

Prawda życiowa jest jedna. Niemcy ok, bo w Berlinie to czasem widać więcej imigrantów niż niemców. Ale realia polski są następujące:

4b1c82ba4208226a3d1f62a7f418223a.jpg

Nie mówię wprost, że to popieram, ale Polska to Polska, tego nie zroumiesz.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...