Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon sam się resetuję Samsung Galaxy J5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni posiadam nowego Samsunga Galaxy J5 ogólnie jestem z niego zadowolony działa bez zarzutu ;) tylko martwi mnie jedna rzecz podczas użytkowania telefon potrafi sam się ponownie uruchomić ciężko jest mi określić czy dzieje się tak też podczas jego nieużywania no ,ale jest to dość uciążliwe tym bardziej ,że nie znam przyczyny :/ a nie chciałbym go odsyłać od razu do serwisu bo tam jednak lubią trzymać telefony :D próbowałem już zerowania ustawień lecz problemu resetowania telefonu się nie pozbyłem :(  

Opublikowano

Zawsze można to tłumaczyć zwarciem na przycisku przez to się często smartfony same resetują. Natomiast na twoim miejscu dzwoniłbym do serwisu (najlepiej bezpośrednio) tydzień i masz z powrotem smartfona.

Zawsze też możesz zwrócić towar bez przyczyny do sklepu w ciągu 14 dni. 

lownfast

Opublikowano

Może też być wina softu. Nie przeciążasz go za bardzo?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Na razie nie mam czym go przeciążać gier nie mam żadnych jedyne co robię to przeglądam internet,facebook i ogółem takie podstawowe rzeczy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...