Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powaga

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktos dlaczego nie potrafie zachowac powagi? W szkole jak chce np. wziac kluczyk od szatniarek ( tych jebanych staruchow ktore sie o wszystko pytaja) mowie ze chce bluze wziac, to one sie na mnie patrza a ja zaczynam sie smiac. To samo mam jak jest cisza w klasie przed wybraniem kogos do tablicy to nie moge wytrzymac ze smiechu xD

Opublikowano

Bo masz taki charakter i nic z tym nie zrobisz. Musisz nauczyć się z tym żyć albo przed każdą akcją strzelić sobie z liścia i spróbować wytrzeźwieć, choć wątpię, by coś to miało dać.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

zgłoś się do psychiatry może

Mówi to osoba która ma poważną sygnaturę

@topic

Nie jedna osoba tak ma, ja na przykład tak mam gdy ktoś mi się patrzy w oczy, ale teraz już bardzo mało razy  :makka:

Opublikowano

Mi ostatnio pani od wf-u powiedziała "Ten to nawet gdy biegnie to się cieszy". xD

Opublikowano

Mówi to osoba która ma poważną sygnaturę

@topic

Nie jedna osoba tak ma, ja na przykład tak mam gdy ktoś mi się patrzy w oczy, ale teraz już bardzo mało razy  :makka:

nie igraj z cichym

co do tematu, jak czujesz że endorfiny zaczynają eksplodować ci w jamie ustnej to zagryź policzki i i wargi i trzymaj dopóki nie przestanie.

Opublikowano

nie igraj z cichym

co do tematu, jak czujesz że endorfiny zaczynają eksplodować ci w jamie ustnej to zagryź policzki i i wargi i trzymaj dopóki nie przestanie.

Takie protipy nie działają. Ja, gdybym tak zrobiła, to zaśmiałabym tym bardziej, ze swojego debilizmu. :yay: 

Mam ten sam problem czasami i nic z tym nie zrobisz. Takie uroki nas, śmieszków. :v  

­

c:

Opublikowano

Też tak czasem mam. Szczególnie jak zaczynam kłamać, to nie umiem się powstrzymać i zaczynam się uśmiechać/śmiać i lipa. xD

Ogólnie to postaraj się nie myśleć o czymś śmiesznym i nie patrz się na nikogo. :D

denzel.png

Opublikowano

Zazwyczaj to dziewczyny w gimnazjum mają tak że jak ktoś się na nie patrzy to zaczynają się śmiać, chyba ty nie jesteś dziewczyną? moim zdaniem jak chce ci się śmiać to po prostu patrz się prosto w oczy tej osobie. 

Opublikowano

Z klamaniem mam to samo xD albo byłem u dziadka w szpitalu i była taka chwila ze nikt nie mówił bo nie wiedział co i się zacząłem śmiać XDD

ty chory pojebie ale dziadka to ty szanuj co

­

Opublikowano

Powie mi ktos dlaczego nie potrafie zachowac powagi? W szkole jak chce np. wziac kluczyk od szatniarek ( tych jebanych staruchow ktore sie o wszystko pytaja) mowie ze chce bluze wziac, to one sie na mnie patrza a ja zaczynam sie smiac. To samo mam jak jest cisza w klasie przed wybraniem kogos do tablicy to nie moge wytrzymac ze smiechu xD

Być może po prostu jesteś jeszcze niedojrzały i tyle. :) W sumie świadczy o tym brak szacunku do starszych. Obrażanie szatniarek raczej nie należy do zbyt dojrzałych zachowań, a tym bardziej nie sprawa, że jesteś fajny. 

Opublikowano

Polecam się zgłosić na neurologa, ponieważ masz problem z nerwami i jeżeli jesteś zestresowany to reagujesz śmiechem i tyle ;)

I do tego ma raka?

To jest normalne, ja np. reaguję śmiechem na strach.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Mam to samo xD jak zawsze jest powaga i np. coś sobie przypomne to nie moge xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...