Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Usługi Graficzne - Rappek

djrappuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje bardzo za opinie, te pracę są dość wykonane na małym poziomie wiem, ale co pracę to uczę się czegoś nowego. Nabieram szybko dużo doświadczenia.

Wykonuje teraz aktualnie parę projektów, gdy skończę to je dodam tutaj i myślę, że na jakimś poziomie tam będą xD

Opublikowano

Można zapytać tych ludzi, którym robię grafikę, zaraz po napisaniu wykonuję grafikę w ciągu godzinie/dwóch i pokazuje screeny jak się podoba to płacą a ja im wysyłam :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można zapytać tych ludzi, którym robię grafikę, zaraz po napisaniu wykonuję grafikę w ciągu godzinie/dwóch i pokazuje screeny jak się podoba to płacą a ja im wysyłam :P

To za to jeszcze trzeba płacić? Ja tu nic oprócz pixeli nie widzę, aż oczy bolą.

2863366318.png

Opublikowano

@ref

@Dawko3126 Widzę lekki hejcik, po Twoim profilu wnioskuje, że kompletnie nie znasz się na tworzeniu grafiki komputerowej. Ale cóż przyjmuje hejt na klatę.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...