Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKILL Cheat

sebaj136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja odejdę od tematu i powiem tak, nie warto używać cheatów i tak Cię za to zbanują prędzej czy później, po za tym, co za radość z gry byś miał jak na cheacie zabijesz kogoś a bez niego już nie, pomęcz się po skilluj a cheat nie będzie Ci potrzebnym więc nie szukaj tylko graj, bo aby być dobrym trzeba grać i trenować.

Opublikowano

Czy warto czy nie warto używać czitów to pytanie pozostawię autorowi tematu jednak jaki najtańszy czit to już dużego wyboru nie masz, albo wybierzesz te najpopularniejsze albo jakieś nie działające.

Obserwując wiele tematów zauważyłem, że aby czity z tych stron jakoś trzymają poziom

na gameanarchy chyba już nawet nie działa.

gameanarchy.net 

systemcheats.net

Tak na marginesie to ja jeszcze nigdy nie używałem czitów po prostu szkoda mi kasy płacić może jak by było coś za darmo to bym przetestował, ale nie na głównym koncie.

Opublikowano

Po pierwsze primo to support od S.K.I.L.L'a nie jest w stanie przeszukac calego servera w ciagu jednego dnia ani dwoch wiec robią rzadko praktycznie. Po drugie primo jedyne co zwalcza hackerskie programy w skillu jest jedynie anti cheat który jest zainstalowany razem z grą. Po trzecie primo ultimo "gameanarchy" lub "systemcheats" to wejsciu nowej aktualizacji do skilla czyli tej letniej pracowało nad tym żeby hack dalej działał bo poprzez wprowadzenie aktualizacji  automatycznie wszystkie hacki które były przestały działać. A pisanie tego typu "napisz sobie sam hacka" jest bezsensowne osoby które lubią grać na hackach poprostu lubią na nich grać a Ci którzy nie lubią to niech się nie wypowiadają bo to nie jest forum antyhackerskie lub normalne..

Opublikowano

Po pierwsze primo to support od S.K.I.L.L'a nie jest w stanie przeszukac calego servera w ciagu jednego dnia ani dwoch wiec robią rzadko praktycznie. Po drugie primo jedyne co zwalcza hackerskie programy w skillu jest jedynie anti cheat który jest zainstalowany razem z grą. Po trzecie primo ultimo "gameanarchy" lub "systemcheats" to wejsciu nowej aktualizacji do skilla czyli tej letniej pracowało nad tym żeby hack dalej działał bo poprzez wprowadzenie aktualizacji  automatycznie wszystkie hacki które były przestały działać. A pisanie tego typu "napisz sobie sam hacka" jest bezsensowne osoby które lubią grać na hackach poprostu lubią na nich grać a Ci którzy nie lubią to niech się nie wypowiadają bo to nie jest forum antyhackerskie lub normalne..

Co do banowania to wydaje mi sie, że jeśli nagrasz  jakiegoś wysokiego lvl na cw czy też publik to zostanie zbanowany w szybkim czasie gorzej z tymi 1 lvl z hackami tego naprawdę jest dużo.

Opublikowano

Uwierz mi , ze gracze z duzym lvvlem nie dostana predko bana , bo czesto kupuja vipa , a nie dosc tego kupuja platne hacki. :)

I co do osob co lubieja grac na hackach sa zerami w zyciu jak i grze... ale jak ktos lubi byc banowany.

Opublikowano

Uwierz mi , ze gracze z duzym lvvlem nie dostana predko bana , bo czesto kupuja vipa , a nie dosc tego kupuja platne hacki. :)

I co do osob co lubieja grac na hackach sa zerami w zyciu jak i grze... ale jak ktos lubi byc banowany.

Czy dostaną bana czy nie to już jest kolejna dyskusja.

Ale jak się bardzo dobrze postarasz to uwierz mi dostaną bana.

bo czesto kupuja vipa , a nie dosc tego kupuja platne hacki. :)

Słyszałem to teorie i ciężko uwierzyć, ale jest to możliwe

Opublikowano

Slyszales? Ja mam pewne konto na ktorym lecialem na full odpale , nagrali na yt i wyslali do supportu i zero bana.

Takze lvle z 3 gwiazdkami etc. nie dostana bana , bo to oni glownie w ta gre inwestuja.

Hack byl platny dla testu na jeden dzien i jak widac zero efektow ze strony adminow.

Opublikowano

Moga ci dac bana , bo za np bug z plikami banowali jak leci w tym jedno z moich kont testowych :D

Ale to male lvle byly , ale pare majorow sie trafilo co to mialo , nagralem i banik.

Jednak na platnym na cw itd. jak cie nagraja potrzeba do tego jeszcze minimum 25.000 zgloszen z tego co slyszalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...